knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pati'den varmı burda oynayan ''horde'' biz bir kaç arkadaş buraya migrate ettik...tanışalım kaynaşalım :) Arama yaptım ama bulamadım pek bişi server'daki patililer hakkın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 selam, ben yan realm shadowsongdan Surfrider.. hic bg yapmam, ama bg daily yaparken denk geliriz belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam.. Bizde 2-3 arkadaş burdayız. Nick: Zehirhafiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de ordayım keinelust da bi süredir girmiyorum (1 ay kadar) bi iki haftaya dönerim geri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Arkadaşlar bu realmde horde tarafında oynayan hiç turk guildi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar