ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne güzel parçadır lan bu. ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime ar ü namus şişesini taşa çaldım kime ne haydar haydar taşa çaldım kime ne sofular haram demişler aşkımın şarabına ben doldurur ben içerim günah benim kime ne haydar haydar günah benim kime ne gah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi gah inerim yeryüzüne seyreder alem beni haydar haydar seyreder alem beni gah giderim medreseye ders okurum hak için gah giderim meygedeye dem çekerim aşk için haydar haydar dem çekerim aşk için nesimi'yi sorsalar kim yarin ile hoş musun hoş olam ya olmayayım o yar benim kime ne haydar haydar o yar benim kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 üstüne de "esrarlı gözler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hemen ardından chopsuey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aman ormancı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ve sonra ismail yk bas gaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ali ekber ftw. bu parçayı 7-8 senede bitirmiş. sonra ilk babasına dinletmiş nasıl diye? babası olmamış falan triplerine girmiş.(babasına komple kafamız...) şarkının sözleride tavan arasında bulduğu dedesinin yazdığı satırlardan oluşuyo. edit: bakmadan sözlerine yazmıcam bi topiğe tabi. FAIL oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar