Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yıllardır masaüstü kullanmadığımdan unuttum hangi anakart işlemci nedir ne değildir ederi nedir vs.. Şöyle bir alet var desktop işlemci : e6600 anakart : asus p5b ekran kartı : gigabyte 8800 gtx ram : 2*1 corsair ddr2 667 mhz hdd : maxtor sata2 300 gb ses kartı : audigy 2 creative monitor : Lg t910BU ( 1024*768 çözünürlükte 120 hz tazeleme yapabiliyor ) kolon : i-trigue 2+1 kasa : cooler master stacker + cooler master 550 w power supply mouse : razer diamondback magma red klavye : ms bi klavye modelini bilmiorum siyah renk dvd - cd sürücü : asus 52*32*52 cd writer + 16x toshiba dvd writer bu laptopla takas edilir mi edilirse üstüne para alınır mı nekadar alınır ? laptop http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10822939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Makinelerin alakalari yok. Desktop i kim alacak? anlasma nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya laptop benim desktopta bir adamın. ben zaten asus eeepc - msi wind gibi ufak bir laptop alıcam.elimdeki laptopu da satmak yerine bu desktopla takas etsem işe yarar bişey olur mu diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 makineler denk degil hakketten birbirine. desktop ezer her sekilde de, desktop'u veren baya para ister senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sen laptop i verip ustune para isticeksen imba bisey oluyor. Yuzsuzlugunu et para iste, sonra hadi hadi neyse kiyamamdim al kafa kafaya dersin. Makine cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oha direk takas et adam ya enayi ya da bi şey var bu işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hehe heyecan yapmayın adam "tamam değişelim" demedi.ben ilanı gördüm adama mail attım cevap gelene kadar da sizden fikir alayım dedim.peki madem ben kafa kafaya değişeyim direk adam kabul ederse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bana hdd , mouse , klavye , kolonlar , cd&dvdromlar lazım değil..ozaman anlaşabiliriz gibime geldi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 makinaya baktım, alma kardeş bu laptopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar