WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 şimdi bende 1 writer 1 dvd rom war 2 de hdd şimdi 3. hdd yi nasıl bağlarım raid falan diyolar ama galiba o 2 taneyi birleştiriyo falan öle bişiler ben şimdiki gibi kullanmak istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 yapamazsın .. ama bazı makinalarda şöyle bir şey görmüştüm : 4 ide yuvası var 4 kablo takıp 8 ide aygıt bağlyosun ama hepsini bios tan görmüo .. ayrı bir bios u var ... ama dediiim gibi anakart ile alakalı bişey ve yeni nesil boardlarda bulabileceğini sanmıom[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 anakartın ne kadar alıosa o kadar ide bağlayabilirsin mesela benim 6 tane alıo cd rw dvd rom disket hdd var 2 tane boş yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ama galiba radilere minimum 2 tane bağlıyo birbirine paylaştırıyo falan yani raiddeki birini söküp gidip başka bilgisayarda kullanamıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Raid'in birkaç çeşidi var. 0,1,2,3,4,5 ve bunların bazılarının ikili kombinasyonları 0,1 gibi. Herbirinin avantajları ve dezavantajları var. Bazı anakartlar Raid desteği ile geliyor ve genelde 1 ve 0 destekliyorlar. Detaylı bilgiyi internet'te bulabilirsin. Konfigurasyon farkları avantajları ve dezavantajları gibi. Ama bence Raid'e bulaşma. Çünki sağlıklı bir Raid sistemi pek ucuza gelmiyor. Yer sıkıntısı çekiyorsan bir SCSI kontrol kartı al ve extra diskleri SCSI ile ilave et. Evet SCSI kontrol kartı ve SCSI diskler biraz pahalı ama verdiğin paranın karşılığını sana sunuyorlar.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 galiba raidler işte benim isretiğğime uymuyo çünkü normal ide gibi kullanamıyon raidi scside aşar gibi çünkü 160gb lik istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya ide kablosunda 2 tane çıkış olması lazım. yoksa git al pahalı bir şey değildir herhalde. O zaman olması gerekiyo.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 öle zaten 2 ide portu war her kablodada 2 çıkış 4 ed,yo bana 5 veya 6 tane lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar