Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Bebeğin Web sayfası için çok çok basit guest book gerekiyor. Sadece İsim ve mesaj kutusu olsa yeterli. Tabi birde isim ve mesajın yazıldığı kısım olucak ve her mesaj arasında çizgi olucak. Bu kadar :) DW yeri bilen, yazmış olan veya yazabilecek olanlardan yardım bekliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 aa biz sana yazarız be, pati bebişi için bi guestbook yazalım ilk fırsatta :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Valla hem reklam olur, hem de güzel olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Dosyayı CHMOD 666 yapmak nedir, nasıl yapılır?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ftpden yapabilirsin. cuteftp ile. ya da terminal'e erişim varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 www.planetsourcecode.com Guestbook kelimesini arat bi kaç güzel örnek. http://www.planetsourcecode.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=615&lngWId=8 http://www.planetsourcecode.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=514&lngWId=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 benim aşkım liv tyler ın sitesi çin kulandığım guestbook http://www.x-gfx.de basit birşey senin istediğin gibi mysql bile gerektirmiyor (: Kaynak:http://www.bedaxa.com/?bolum=17[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Gecmis olsun. Bu arada neden CHMOD gerektigini algilayamadim. Kullandigin sey bir CGI degil, ancak CGI lar executable seyler gerektirirler. Ha Read hakki falan mi vermemistin neydi :) Algilayamadim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 son pati vakasından sonra kedi guestbook kodlayana kadar pati bebişi liseden mezun olur heralde =P abso googledan aratırsan bulurusn çok basit bişey, yoksa bu haftasonu ben yazarım sana istediğini hatta aklıma gelmişken vur enonun ensesine profocionun cpnalinde hazır guestbooklar var ondan kursun hemencecik [Bu mesaj Berk tarafından 26 Mart 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Bitirdim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ehehe bende öyle dedim berk de abso gaz olmuştu ben dediğimde... "ben kendim halledecem bunu uleeeyynn" diyordu :) ellemedim haliyle hehe[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ilk heyecan tabi, ilede phpbb kurar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar