Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O kadar çok özlüyorum ki seni... Tenini tenimde hissetmeyi, Sarılarak duygularla ısınmayı, Farklı yerlerde olduğumuzda Fotoğraflarımıza bakarak özlemeyi. O kadar çok arıyorum ki seni... Şu an; Parkta otururken ellerimde ki boşluk, Her uyandığımda yatağımda ki yalnızlık, Yağmurda şemsiyemin altında ki sessizlik, Gökyüzüne baktığımda kalbimde ki sensizlik. O kadar çok pişmanım ki... Söz verdiğim halde gün yanında olamadım, Aynı kaderi birlikte paylaşamadık, O kadar çok üzülüyorum ki... Şuan seninle aynı yerde olamadığım için, Sadece isminin yazılı olduğu taşa sarılabildiğim için... İçimde birikmiş sensizliği toprağına ağladığım için... Seni arıyorum... özlüyorum.
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hmm. daha iyi olabilirdi ısınamadım :/
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu sıcakta bu kadar XD
mock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 güzel olmuş sonlarda biraz bozmuşsun ama genel olarak güzel
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 başı güzel, ki ler bitişik olacakkggghhh
Öne çıkan mesajlar