Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O kadar çok özlüyorum ki seni... Tenini tenimde hissetmeyi, Sarılarak duygularla ısınmayı, Farklı yerlerde olduğumuzda Fotoğraflarımıza bakarak özlemeyi. O kadar çok arıyorum ki seni... Şu an; Parkta otururken ellerimde ki boşluk, Her uyandığımda yatağımda ki yalnızlık, Yağmurda şemsiyemin altında ki sessizlik, Gökyüzüne baktığımda kalbimde ki sensizlik. O kadar çok pişmanım ki... Söz verdiğim halde gün yanında olamadım, Aynı kaderi birlikte paylaşamadık, O kadar çok üzülüyorum ki... Şuan seninle aynı yerde olamadığım için, Sadece isminin yazılı olduğu taşa sarılabildiğim için... İçimde birikmiş sensizliği toprağına ağladığım için... Seni arıyorum... özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hmm. daha iyi olabilirdi ısınamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu sıcakta bu kadar XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 güzel olmuş sonlarda biraz bozmuşsun ama genel olarak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 başı güzel, ki ler bitişik olacakkggghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar