badsay Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya ben sizin scripts bolumunden indiriyorum tamam da sonra naapıcam bazıları scripts e kopyalayın diyor yapıyorum eee ama gine de olmuyor mesela ice horsu yaptım items a attım onu ama hiç bişi olmadı
Karakans Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Eğer notepad'ın yada not defteri'nin uzantısı 'scp' ise scripts/ klosrunun icine atıp , serveri kapatıp tekrar acın Fakat uzantısı 'scp' değil ise en basit yontemi ile notepad'i yada not defteri'ni açıp, farklı kaydete bastıktan sonra dosya_adi.scp olarak kaydet ve scripts/ klosrunun icine atıp, serveri kapatıp tekrar acin Server scripti kesinlikle gorecektir. -- Iyi Calısmalar ...[signature][hline]Excalibur UO Free Shard
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 neyi yardın badsay? bakıyorum bişey göremiyorum???[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Burda Yemek satan yer nerde?ZzzZzzZ[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Öne çıkan mesajlar