Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank ? Cat Dps ! Yada Resto :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Powershift, Furor sayesinde Mana -> Energy/Rage dönüşümüdür.

Shapeshifting Client tarafında yapılabildiğinden (GCD kalktı ya)
bir macro sayesinde, shapeshift yaptığında servera senin shapeshift yaptığının bilgisi gitmeden tekrar bear/cat oluyorsun.

Böylece, neredeyse full mana barını, özellikle Cat DPS için Energy'e çeviriyorsun.

KittyDPSlerin mutlak kullanması gereken birşey, ama tabi biraz öğrenmek gerekiyor, nerede kullanılacağını :)
Mesaj tarihi:
Yani Energy Tickinin ne zaman olduğunu bileceksin, hangi skill ne kadar energy harcar bileceksin.

Energy belli bir seviyenin altına düştüğünde ve yeni energy tickine 1 saniyeden daha fazla varken, macroya tıklıyorsun ve pooof 40 energy geliyor.
Mesaj tarihi:
anladım tahmin ettiğim şeymiş cat ken tekrar cat e dönüşüp energy gelmesini sağlamak.

evet kullanmak mantıklı olabilir ama bu özelliği full verimle kullanmak için master shapeshifter olmak ve form değişiminde mana req azaltan staff ı kullanmak mı gerekir acaba hummm
Mesaj tarihi:
@Dworgian

Zaten cat formdayken, farenin tekerleği ile tekrar cat forma geçiliyormu.

@Gangren

Eyvallah bu akşam deneyecem direk.

Lan ben bunu niye hiç denememişimki bu güne kadar. Düşük levelda olsam level kasarken ciçek gibi olaymış bu tam enerji sıfıra dayanınca hop beleş 40 daha.
Mesaj tarihi:
@ Dworgian

Eğer bunu keybind (sonuçta mwdown da bir keybind) ile yaparsan, hiçbir sonuç alamazsın.

Cat form'dayken, mwhdown yaparsan, humanoid olursun ve bu sana ciddi DPS kaybettirir (en azından white hitler gider)

Ama söylediğim macroyu kullanırsan, clientside olduğundan, "lag"siz (humanoid olmadan) tekrardan hızlıca cat olursun ve 40 energy + olası tick ile alabileceğinden daha fazla enerji alırsın.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
@ Dworgian

Eğer bunu keybind (sonuçta mwdown da bir keybind) ile yaparsan, hiçbir sonuç alamazsın.

Cat form'dayken, mwhdown yaparsan, humanoid olursun ve bu sana ciddi DPS kaybettirir (en azından white hitler gider)

Ama söylediğim macroyu kullanırsan, clientside olduğundan, "lag"siz (humanoid olmadan) tekrardan hızlıca cat olursun ve 40 energy + olası tick ile alabileceğinden daha fazla enerji alırsın.

iyide benim mwheel up zaten cast cat form?
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Bearden beare keybind ile geçmiyorsun umarım :p

lol

abi cast bear form wheel down cast cat form wheel up işte

:D

edik: hani druid class buttonları var ya onlar işte up ve down

onlar dışında bi macro mu lazım gangren :D
Mesaj tarihi:
druid en zevkli class hakkını vererek oynayan için. azgaz in videoları o kadar sanatsal geliyor ki bana lol.

neyse ki bıraktım wow u
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
feral ile neden bi dps yapma çabasındasınız onu anlamıyorum, en kralınızı prot specle geçerim yani warriorla :D

naptın be abi .ii sıkmışsın . bear formda bile prot spece geçilmiyoruz , bırak kitty dpsi

http://wowwebstats.com/so1zgh1tapdu1
  • Yeni Oluştur...