Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Powershift, Furor sayesinde Mana -> Energy/Rage dönüşümüdür. Shapeshifting Client tarafında yapılabildiğinden (GCD kalktı ya) bir macro sayesinde, shapeshift yaptığında servera senin shapeshift yaptığının bilgisi gitmeden tekrar bear/cat oluyorsun. Böylece, neredeyse full mana barını, özellikle Cat DPS için Energy'e çeviriyorsun. KittyDPSlerin mutlak kullanması gereken birşey, ama tabi biraz öğrenmek gerekiyor, nerede kullanılacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yani Energy Tickinin ne zaman olduğunu bileceksin, hangi skill ne kadar energy harcar bileceksin. Energy belli bir seviyenin altına düştüğünde ve yeni energy tickine 1 saniyeden daha fazla varken, macroya tıklıyorsun ve pooof 40 energy geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anladım tahmin ettiğim şeymiş cat ken tekrar cat e dönüşüp energy gelmesini sağlamak. evet kullanmak mantıklı olabilir ama bu özelliği full verimle kullanmak için master shapeshifter olmak ve form değişiminde mana req azaltan staff ı kullanmak mı gerekir acaba hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: macroya tıklıyorsun Makro?? catten cate dönüşüm için makro nasıl oluyor? /cancelform /cast Cat Form işe yararmı yani cat formdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim m.wheel up cat form zaten dps yaparken tekeri yukarı itiorum oluo nie macro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 /cast !Cat Form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @Dworgian Zaten cat formdayken, farenin tekerleği ile tekrar cat forma geçiliyormu. @Gangren Eyvallah bu akşam deneyecem direk. Lan ben bunu niye hiç denememişimki bu güne kadar. Düşük levelda olsam level kasarken ciçek gibi olaymış bu tam enerji sıfıra dayanınca hop beleş 40 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @ Dworgian Eğer bunu keybind (sonuçta mwdown da bir keybind) ile yaparsan, hiçbir sonuç alamazsın. Cat form'dayken, mwhdown yaparsan, humanoid olursun ve bu sana ciddi DPS kaybettirir (en azından white hitler gider) Ama söylediğim macroyu kullanırsan, clientside olduğundan, "lag"siz (humanoid olmadan) tekrardan hızlıca cat olursun ve 40 energy + olası tick ile alabileceğinden daha fazla enerji alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 High-end catler varsa aramızda, direk okumalarını tavsiye ederim: http://elitistjerks.com/f31/t25842-feral_druid_powershifting_macros_thresholds_mana_management/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yok almim :D. Shamana geçince 300 küsür sayfa post okumuştum ordan hala etkisi sürüyor, main druid olmadan az bilgi öz bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yok Spark demiş ya hani "Prot olarak geçerim sizi" diye, o baksın diye koyuyorum bir nevi. Prot olarak geçmeyi bırak, aggrosunu bile alırım ondan Kitty halimle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 FreEmoon said: @Dworgian Zaten cat formdayken, farenin tekerleği ile tekrar cat forma geçiliyormu. yeş it is ben beardan direk bear a da geçiorum 10 rage için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bearden beare keybind ile geçmiyorsun umarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: @ Dworgian Eğer bunu keybind (sonuçta mwdown da bir keybind) ile yaparsan, hiçbir sonuç alamazsın. Cat form'dayken, mwhdown yaparsan, humanoid olursun ve bu sana ciddi DPS kaybettirir (en azından white hitler gider) Ama söylediğim macroyu kullanırsan, clientside olduğundan, "lag"siz (humanoid olmadan) tekrardan hızlıca cat olursun ve 40 energy + olası tick ile alabileceğinden daha fazla enerji alırsın. iyide benim mwheel up zaten cast cat form? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 /cancelform suz olmaz o ya. Uyarı falan vermiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Söylesene o zaman, ben sanıyorum mwdown'u keybind olarak atadın CatForm'a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: Bearden beare keybind ile geçmiyorsun umarım :p lol abi cast bear form wheel down cast cat form wheel up işte :D edik: hani druid class buttonları var ya onlar işte up ve down onlar dışında bi macro mu lazım gangren :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yapanlar varda o yüzden, 10 rage alıcam diye ilk humanoid olup, sonra tekrar bear olanlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya ama arada manam bitmişse cast cat form dedigim an zort die humanoid kalıo char delirtio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 druid en zevkli class hakkını vererek oynayan için. azgaz in videoları o kadar sanatsal geliyor ki bana lol. neyse ki bıraktım wow u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim de şu an kapalı mesela, ama çok konuştum özledim druidimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ahh ahh zaman olsa kasacam druidide zaman yok. 8 aydır 46 oldu anca :D. Hele shamana reroll yapınca druid iyice yalan oldu. 2 ay online bile olmadım druidle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sparkcaster said: feral ile neden bi dps yapma çabasındasınız onu anlamıyorum, en kralınızı prot specle geçerim yani warriorla :D naptın be abi .ii sıkmışsın . bear formda bile prot spece geçilmiyoruz , bırak kitty dpsi http://wowwebstats.com/so1zgh1tapdu1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kalkanla dps yapmayacam heralde, 1600 dps yaptım fury gearda devastate spam ile, ayrıca gangrencim salvationsuz bi warlock kadar tps yapabiliyorsan geçersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Neyse neyse, tartışma kızışmadan durduralım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar