wolcano Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Şimdi Ben Zormm.Dll Diye bir dosya ekledim ve sphere55.i yerine Sphere55.z oldu Asıp problemim Normal Playerken At İle Bankaya vs. Bu gibi yerlere Giremiyorum Su yazı Cıkıyor The Ceiling is Too low For You to be mounted Bu nedemek oldunu anlıyamadım Playerlar Atlarla Dolaşamıyor Ve mage Shop Brit Bank Gibi Yerlere Giremiyor Bu sorunu ben nasıl Cözücem Lütfen Yardım edin bana Scriptle Alakalı Değil...!!!
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 mountheight bugliydi, zorm'un dll, fixliyormuydu o olayi ya? rp acisindan cok saglam bir$eyde cunku.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
wolcano Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sormayın ya Ne zor İş bu ama merak etmeyin ben bu işi ölene kadar ögrecenecem peşin Bırakma Zormm.Dll Gercekten Harika Bazı Scriptler Var hele onlar dahada manyak ama bu hata nedir onu cözemedim...!!!Birisi Sölesin Arkadaşın dedinide Yaptım Oldu ama Gene Bozuldu Rp için de güzel Demen Gibi :)
Öne çıkan mesajlar