mami Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paticik forumlarını tekrar görmekten büyük mutluluk duydum.Herkese selamlarımı yolluyorum...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konu Dışı...[signature][hline]-:: Etheria Owner ::- -------------------------------------------- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 konu dısı madem bende yazayım. merhabalar tekrar sizi görmek cok güzel.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
karabocek Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konu dışı ... ayrıca selam :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 etmeyin eylemeyin diyorum sizleri kınıyorum ...[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Tekrar paticigi görmek gerçekten güsel oldu uo dan haber kalıoduk :) KONU DIŞI :D
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konu dışı geyiğini anlamadım ama bende bi meraba çakayım[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 pati kardeşliği!!!!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar