Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 eheh yeni gelmişsin, sen bile farkı hissetmişsin :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 kesinlikle dogru. :)=[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
-Joker- Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Harbiden ya iyiki acildi bir sürü takıldıgım yer var ama yardım etcek kimseyi bulamıyodum. :)[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 hakkattende paticiksiz olmuyor ya resmen düzenim bozuldu arkadaşlar
RaVena Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paticik Kapanınca Internete Girmek Insanı Sıkıyor Bişi Yapamıoysun Iyiki Acıldı Yeniden Pati.... Cok Sevindirdi Herkezi...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
daniska Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 hheheheh ben paticik in geri acilmama durumuna karsi paticik.net i korsanlarin eline dusurmemek icin aldim isterse paticik yonetimi alan adini makul fiyata sata bilirim acik artirma ya cikicak yoksa ..[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
there Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 İnşallah bundan sonra hiç kapanmaz bizde rahat ederiz...
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Dellendim bea abi. Hayat cidden anlamsız geliyodu.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
keyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 sizlere katılıyorum beyler bu sitesiz olmuyor..[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: daniska, 25 Mart 2004 00:14 tarihinde demiş ki: hheheheh ben paticik in geri acilmama durumuna karsi paticik.net i korsanlarin eline dusurmemek icin aldim isterse paticik yonetimi alan adini makul fiyata sata bilirim acik artirma ya cikicak yoksa .. wow.. dünyayı kurtaran adam :D ya benim de patinin kapanmasından 1 hafta sonra istegim dısında baglantım kapandı. internetsizim o zamandan beri. ama inanır mısınız, hic ozlemedim.. paticiksiz 1 hafta zaten koymustu ve alısmıstım. 1 aydan fazladır netsizim, yazın geri dönücem sanırım..
daniska Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 donusunu dort gozle beklıyorum kenk (:[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Öne çıkan mesajlar