Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grup

bao

Öne çıkan mesajlar

Genelde kişisele açılan topiclerin çoğu tarzım değil. hele "kız arkadaşımdan ayrıldım ühüü" vs. ilişki topiclerini istisnalar dışında biraz gereksiz buluyorum. verilen tavsiyelerin de pek işe yarayacağını sanmıyorum. ama bazı istisnalar var..

Olay: iki kızla aynı anda çıkıyorum, birbirlerini biliolar, kabul ediolar. bu akşamüzeri tanıştılar hatta. gerçi uzaktan tanışıolardı biraz zaten. puding yaptık, yedik. yavaş yavaş alışıyolar olaya.

Acı Gerçek: henüz bodoz anlamında bi grup dönmedi. daha çok kuma getirmiş gibiyim. gerçi ilişkinin çok başları. sanırım ikisi de yavaştan hazır bu fikre.

bana kalsa, adam gibi bodozu yapmadan bu topic pek de bişey ifade etmio. olursa, perşembe açmak lazım topici. (bi 3lü evde buluşma olayı var gene) ama pati gençliği muhtemelen grup namına bi müzik grubunu bildiğinen, olay hakkında bi fikir edinsin istedim. yarın öbürgün açarım topici, kafalar karışır.

not: "ss or didnt happen"cılar, patide olup, bni gerçek hayatta tanıyan iki kişi var, onlar olayı bilio zaten. -aha racta daha bilmio tamamen, burdan öğrensin lamer- boşları kovalamayın o yüzden.

paylaşayım, ilişkilerden beklentiniz yeniden şekillensin, kiminizin az ufku açılsın istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha böyle bi olay da mı varmış filmlerdeki gibi? Vay be helal olsun kardeşime +rep
+rep olmadı lan

Vay anam vay neler dönüyomuş serhat ya
adnan aybaba? Bu da kalsın

Kararsız kaldım lan, uu bizi de görürsün dimi konsepti de kullanılmış zaten. Başarılarının devamını diliyoruz bao.
Sosyal ağlarda paylaş

ii de büyütülcek bişey değil pek.

bi itiraf gelsin önce o zaman: kızlar bildiğin zeytinburnu style. bet manita yani. öle süper iki hatunu götürme durumu değil malesef.

olayın gelişme serüveni: zaten, bu durumdan baydığım içi ayrıldım, ayrılmaya kalktım yani, zaten ayrılma çabam ikinciye izin çıkardı gibi bişey oldu. ikinci de aynı tarz, onun da arkadaşının arkadaşı gibi bişey, bn de önceden tanıodum.

grup olsun diye biraz iki fena manitaya katlanma durumu var yani. gerçi renkli oldu o nedenle katlanılabilirlikleri arttı. onu da kabul etmek lazım.

yine de grup olursa epic olur. gerisi pek de bi mesele değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...