bao Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Genelde kişisele açılan topiclerin çoğu tarzım değil. hele "kız arkadaşımdan ayrıldım ühüü" vs. ilişki topiclerini istisnalar dışında biraz gereksiz buluyorum. verilen tavsiyelerin de pek işe yarayacağını sanmıyorum. ama bazı istisnalar var.. Olay: iki kızla aynı anda çıkıyorum, birbirlerini biliolar, kabul ediolar. bu akşamüzeri tanıştılar hatta. gerçi uzaktan tanışıolardı biraz zaten. puding yaptık, yedik. yavaş yavaş alışıyolar olaya. Acı Gerçek: henüz bodoz anlamında bi grup dönmedi. daha çok kuma getirmiş gibiyim. gerçi ilişkinin çok başları. sanırım ikisi de yavaştan hazır bu fikre. bana kalsa, adam gibi bodozu yapmadan bu topic pek de bişey ifade etmio. olursa, perşembe açmak lazım topici. (bi 3lü evde buluşma olayı var gene) ama pati gençliği muhtemelen grup namına bi müzik grubunu bildiğinen, olay hakkında bi fikir edinsin istedim. yarın öbürgün açarım topici, kafalar karışır. not: "ss or didnt happen"cılar, patide olup, bni gerçek hayatta tanıyan iki kişi var, onlar olayı bilio zaten. -aha racta daha bilmio tamamen, burdan öğrensin lamer- boşları kovalamayın o yüzden. paylaşayım, ilişkilerden beklentiniz yeniden şekillensin, kiminizin az ufku açılsın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 demekki neymis, herakles olmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yancı kabul ediyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oha böyle bi olay da mı varmış filmlerdeki gibi? Vay be helal olsun kardeşime +rep +rep olmadı lan Vay anam vay neler dönüyomuş serhat ya adnan aybaba? Bu da kalsın Kararsız kaldım lan, uu bizi de görürsün dimi konsepti de kullanılmış zaten. Başarılarının devamını diliyoruz bao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çok iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hacı ortak çalışmamız şahane duruyor. hiç utanmadan madboy'un fikir babası olduğumu beyan edeceğim. inanılmazız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hmm 5 post sonra 2. madalyamı alacam. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben de sevişiyorum. Sürekli. Her gün farklı hatunlarla. Sevişiyorum. Sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 jos, bold ile yazmadığın sürece ilgi çekmiyor; sen istediğin kadar seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SEKSSEKSPİPİKUKUSEKSGÖTPİPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ii de büyütülcek bişey değil pek. bi itiraf gelsin önce o zaman: kızlar bildiğin zeytinburnu style. bet manita yani. öle süper iki hatunu götürme durumu değil malesef. olayın gelişme serüveni: zaten, bu durumdan baydığım içi ayrıldım, ayrılmaya kalktım yani, zaten ayrılma çabam ikinciye izin çıkardı gibi bişey oldu. ikinci de aynı tarz, onun da arkadaşının arkadaşı gibi bişey, bn de önceden tanıodum. grup olsun diye biraz iki fena manitaya katlanma durumu var yani. gerçi renkli oldu o nedenle katlanılabilirlikleri arttı. onu da kabul etmek lazım. yine de grup olursa epic olur. gerisi pek de bi mesele değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @sevgili jos hah şimdi oldu gibi. ama paragraf yapmalısın ve paragrafları olay gibi kelimelerle başlıklayarak süslemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sen hangi style sin onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Peki bao, bunu niye bizimle paylaştığını sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Jos said: Ben de sevişiyorum. Sürekli. Her gün farklı hatunlarla. Sevişiyorum. Sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bi dakka ya zeytinburnu style ne olm haha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kizlar yarin birer zenciyle gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2 mesaj kaldı kanka, ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Jos said: 2 mesaj kaldı kanka, ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 umarım ikiside shemale çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar