Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 neden konusu yok bunların? artık olsun. uzun zaman sonra tekrar izledim ikisinide, ne guzel yapmışlar yahu. cok seviyorum ben bu filmlerin, fantezi anlayışını, günümüzle fanteziyi birleştirme şekillerini olağanustuye bakışını. bide tabiki benzerini görmediğim mukemmelikteki sahnelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 inanılmaz filmler, çok fazla seviyorum. daha şafak nöbeti çıkacak heyecanla bekliyoruz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 foxtan kurtarsa onuda cok mutlu olucamda işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 konusu yok muymuş yaw? bi başlık altında konuşmuştuk sanki. aktiftablet le beraber gitmiştik ilk filme; ben çok sevmiştim o uyuyakalmıştı :P severim seriyi.birinci filmin fragmanı hayatımda gördüğüm en iyi fragmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 filmin konusu ne kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ilk filmi izlemiştim.beni çok baymıştı.ama sora herkes film için efsane demeye başladı.yeniden izlicem 2. siyle birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ilki baydıysa, ikincisi öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 filmin konusu günümüzden çok uzun zaman önce savaşmaya başlamış iki grubun hikayesi. aydınlığın ve karanlığın güçleri savaşa başlamış ve yenişemeyeceklerini anlayınca bir antlaşma yapmışlardır. kimse diğer gruptan izin almadan ne bir kötülük yapacaktır ne de bir iyilik. bu güne kadar çekilmiş bütün vampir filmlerine günümüzde geçen fantastik kurgulara bambaşka bir bakış açısı getirmişler iki filmde de. kötüler her zaman aydınlıktan kaçar ve iyiler her zaman kazanır temasından ziyade ikisinide sanki polis departmanıymışcasına işlemişler ve tadından yenmeyen iki eser ortaya çıkartmışlar. şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kesinlikle izlenmesi gereken 2 film. mükemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 her bünye kaldırmıyor o filmleri. bende fenris gibi bi arkla gitmiştim film boyunca başımın etini yedi ne biçim filme geldik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 oh be lan dedim ben de sadece ben mi sevdim filmi diye. sinemaya gitmiştik nightwatch izlemek için 4 arkadaş. bu filme soktum bunları tabi beraberinde küfürler de gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gece uçuşu diye başka bi film var o sanıp almıştım,hayatımda uyumayı tercih ettiğim nadir filmlerden. resmen çok kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar