-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 elimde açmam gereken uzantısı .bin olan bi dosya varda bunu neyle açabilirim acep? bilen varsa =)[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 image dosyası oluyodu bunlar. nero kullanabilirsin cdye yazmak için (burn image seçeneği) direk açmak içini görmek için de deamon tools var. ama bunların ikisi de .bin desteklemiyo sanırım. (haydaa..) uzantısını .iso yaparak bu programlar yardımıyla kullanabilirsin ama dosyayı.. yani ben bikaç kez denedim oldu tam olarak garantili midir bilemyiorum tabi.. ama denemekte fayda var bende[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 *.iso manyağı yaptım Kenderleme'yi ben zaten... Her neyse. Bu şeyler de winrar ile açılmaz mı peki?[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nerden buluoruz peki bu daemon tool larını =) [signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 18 February 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 winiso diye bir program vardı onun araştırın bir çekilmesi lazım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 abi topik 765858675865 defa acildi aratsaydin keske once[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 walla bilmiodum kimsenin sormıycağı bi soru gibi gelmişti bana heh =) herneyse sorunu daemon tools ile çok rahat hallediosunuz. bilmeyenler için: http://my.so-net.net.tw/martinx/dtools/daemon344.exe[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 .zip gibi falan acmak icin isobuster kullanabilrisin[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar