DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: bıkmadınız türk kızlarının zihniyetine laf etmekten kaç gündür süpersiniz ben hiç yoktum buralarda kusra bakma, söylendiyse önceden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ah o türk erkekleri topici kitlenmeyecekti = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 DynamicK said: türk kızları reklamlarını yapamıyorlar kendilerini pazarlayamıyorlar hali ile de üstüne naz niyaz had safhaya çıkınca ortam soguyor öyle yapmazlarsa da tutturmuşlar kaşar derler yok kolay kız olursun falan aile çevre akraba baskısı kısır döngü gidiyor valla... ömür kısa abicim, bunlarla uğraşıp neden hayatı menem edicen barda bakışırken bir kere gülüp karşılık aldıgında sohbete rahatca baslayabilecegin envai çeşit avrupalısıdır avustralyalısıdır dururken uğraşılır mı ya ? :) ahaha yine bir bayanlı topi yine dyna söyleyeceklerimi söylemiş, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 benim de postum olsun zira akşam kitlendiğini görünce "hulen niye benm tuzum yok o çorbada:( " demeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 rus öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 "Bu ilişki bitti!" dendiğinde daha fazla yapışmıyan insanların olduğu bir Türkiye istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 konu baslıgını okuyunca ıster ıstemez aklıma bu cumle geldı "... bal nedir ki seker nedir ki herseyden kiymetlidir be" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ah birazda kafaları calışsa türk kızlarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 türk erkekleri çok zeki, yakışıklı, ahım şahımlarda sanki bırakın ya gidinde bi aynaya bakın çirkin aptal türk kızına göbekli kıllı tek kaş kıro türk erkeği DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 neden genelleme yapıyosun türk erkekleri hakkında bu patide tipsiz bir erkeğin ve tipsiz bi kızın oldugunu sanmıyorum buda büyük bi cogunlugu kapsar>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 shuTdoWnX said: neden genelleme yapıyosun türk erkekleri hakkında bu patide tipsiz bir erkeğin ve tipsiz bi kızın oldugunu sanmıyorum buda büyük bi cogunlugu kapsar>:D< albümde gördük kızların çoğu foto koymuyo ama koyanlardan güzelleride var kısa ve çirkin olanlarıda var asıl sorun erkeklerin çoğunluğu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Radyoda bi türkü çalarken elin gavuru sizinle birlikte mırıldanabilecek mi? Güzellik ayrıntıda gizli. Azmoya da bi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 azmo patiden kız mı yaptı/yapacak nedir yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sorun türk kızlarının çirkin olması değildi ki. türk kızları güzel ama yabancılar daha güzel ve buna rağmen türk kızları dünyada eşi benzeri olmayan kız imajı çizmeye çalışıyor. türk erkeklerinin suçu bu da. bütün türk kızları da kendini manken sanıp ağırdan satar mı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi kim kendini manken sanıp ağırdan satıyor? Nası insanlar tanıyosunuz siz nerde yaşıyorsunuz? Uykusuzun klişeye karşı adamlar timine dövdürücem hepinizi nedir lan bu türk kızları klişeleri?! oh patladım ferreroya rahatladım =P Hayır cidden öyle ağırdan satma falan bi durum pek görmedim ben. Çapkın yada şeytan tüylü vs. bi adam da değilim, git muhabbet et türk kızlarıyla rahat rahat. Daha samimiler elin gevurundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yabancı kızların yanına gidersin arkadaş olmak için onlar seninle arkadaş olmak isterler konusurlar vsvs ama bi türk kızının yanına git hemen bi havalar bi artislik hareketler agırdan satmalar vsvs olay budur kimse aksini söyleyemez böyle cnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oha öyle bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hadi hadi sesu kabul et (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu bayansa; itiraf et erkekse; hiç kızlarla konusmuslugun yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bayanım ben hiç de gelip arkadaş olmaya çalışan adama burun kıvırmam..ama evet aslında dötleri pek bi havada hatunlar var cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu bayan. o değilde mock bayan mı sdıdfsopksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Hiç tanımadığın bi insanla gidip niye konuşasın? Ne biliyim o da garip geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: bayanım ben hiç de gelip arkadaş olmaya çalışan adama burun kıvırmam..ama evet aslında dötleri pek bi havada hatunlar var cidden meleba arkadaş olalım mı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hmmf bilmem ki cınıms :P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: bayanım ben hiç de gelip arkadaş olmaya çalışan adama burun kıvırmam..ama evet aslında dötleri pek bi havada hatunlar var cidden o tarz kızlar varya ne kadar güzel olursa olsun varya nefret ederim "varya" complition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar