Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben herhangi bir resim koymadım ki üstüme alınıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Arma said: c.m.w said: razienin yeni fotoğrafı hemde makyajılı çok komik ! Bunu bi tek ben mi görebiliyorum? Kimse bişi yazmamışta. Oha oymuş hakkaten. Valla o lan. ama diğer fotolardaki o değil sanki. Oysa daha korkunç. Korkuyorum lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Zuaaaaa Taksim Meydanında "LAN HIYAR" diye bağırırsın da tek bir adam döner bakar ya, onun gibi olmuş, herif fake de alsa direkt belli ediyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi inanmıyorum korkularım gerçekmiş. Yine de dedektiflik skillime 410 puan aldım ve 1500 exp :D Yalnız abi o fotoğraflardaki oysa iyi ki fazla muhabbet kurmamışım kendisiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Jos said: Zuaaaaa Taksim Meydanında "LAN HIYAR" diye bağırırsın da tek bir adam döner bakar ya, onun gibi olmuş, herif fake de alsa direkt belli ediyo kendini.estagfullah o senin hıyarlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ne yaptın sürmelim ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 auahuahu bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Masteis said: ahaha rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kız oluo lan sakal gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 c.m.w said: geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye Gayiğine bandığım, açıklama yapmış bi de ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 c.m.w said: geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye madem geyiğine yapılmış istediğimizi söylebilmemiz lazım. sana batan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nedir bu razien muhabbeti bu adam cidden gay de dalgami geciosunuz? yoksa ney anlamadim nereye baksam bi razien gecior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi ya karın kaslarım kasıldı.Bobilere gitmişse bu olay bence tek çözümü var bu hayatta bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 razien muzunu kes kurtul :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahahahahahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Fail.. Dağılın! http://img355.imageshack.us/img355/7138/hangonnv9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 c.m.w said: geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye RAZİEN GERİ DÖNDÜ LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dev said: c.m.w said: geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye RAZİEN GERİ DÖNDÜ LOL Dev başta çaktırmadı, bir iki muhalif cevaptan sonra koyuverdi hedehödöyü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yok la yeni geldim eve, haha ne muhabbet dönmüş kaçırmışız gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 zaten burdaydı hic gitmedi ki, fake acmısa klı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Jos said: Ne yaptın sürmelim ='( ahahahahaskdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 RAZIEN STRIKES BACK oldu ama o mahmudun lafı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar