Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razien'in resmini kullandım eşşek miyim? hayır çok eglencez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arma said:
c.m.w said:

razienin yeni fotoğrafı hemde makyajılı çok komik !

Bunu bi tek ben mi görebiliyorum? Kimse bişi yazmamışta.

Oha oymuş hakkaten. Valla o lan. ama diğer fotolardaki o değil sanki. Oysa daha korkunç. Korkuyorum lan :S
Mesaj tarihi:
Zuaaaaa

Taksim Meydanında "LAN HIYAR" diye bağırırsın da tek bir adam döner bakar ya, onun gibi olmuş, herif fake de alsa direkt belli ediyo kendini.
Mesaj tarihi:
Jos said:
Zuaaaaa

Taksim Meydanında "LAN HIYAR" diye bağırırsın da tek bir adam döner bakar ya, onun gibi olmuş, herif fake de alsa direkt belli ediyo kendini.
estagfullah o senin hıyarlığın
Mesaj tarihi:
geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye
Mesaj tarihi:
c.m.w said:
geyiğine yapılmış bi kaç fotoshoplu fotomu yıllar önce yine geyiğine albüme koymuştum ne kadar sazan varsa hepsi olay çıkardı teşekkürler türkiye

Gayiğine bandığım, açıklama yapmış bi de ^.^
Mesaj tarihi:
c.m.w said:

madem geyiğine yapılmış istediğimizi söylebilmemiz lazım. sana batan ne?
Mesaj tarihi:
ZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHAZUAHZUAHZHA
Mesaj tarihi:
c.m.w said:

RAZİEN GERİ DÖNDÜ LOL
Mesaj tarihi:
Dev said:
c.m.w said:

RAZİEN GERİ DÖNDÜ LOL

Dev başta çaktırmadı, bir iki muhalif cevaptan sonra koyuverdi hedehödöyü :D
  • Yeni Oluştur...