Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Masaüstü arkaplanını ayarladığım yer kayboldu basbaya. ekran koruyucusunu da ayarlayamıyorum doğal olarak. ekran koruyucusu olarak da windows restartlanıyormuş gibi bir görüntü geliyor. system mechanic ve kaspersky ile tarattım pek çok defa ama bulamadı bir şey. parazit de virüs de yok görünürde. bir de arka plan değişti kendi kendine. virüs programı yükleyin bilgisayarınız infected vb. diyor. var mı bi bilgisi olan bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 spysweeper işini görür (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 spy sweeperın freewareı sadece scan yapıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 adaware? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yok adaware denemiştim. Spybot kullandım. düzeldi. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar