Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayarsız enerji


Emaleth

Öne çıkan mesajlar

eti maximus için hazırlanan web sitesi eğlenceli. başına demo, sonuna packshot yapmışlar, aradaki reklam filmini katılımcılar yolluyor, en beğenilenler reklam filmi olacak.
filmlerde "ayarsız enerji" olması gerekiyor, hediyeler filan da var sanırım.

ilgilenmek isteyenlere hediyemiz olsun :)
aaaayarsız enerji


sitenin ofişıl açıklaması

www.ayarsizenerji.com’a hoş geldiniz! Buradasınız, çünkü siz de ayarsızsınız! Peki nedir bu ayarsızlık, insana ne yapar, nasıl bir şeydir, hepsinden önemlisi “Maximus ne yahu?” gibi soru işaretlerini bir açıklığa kavuşturalım.

Sağolsun Eti’deki arkadaşlar ellerini korkak alıştırmamış, o kadar çikolatanın içine nugayı, fındığı, karameli basmışlar. Basmışlar da, bunu yiyen yerinde duramaz, hop oturup hop kalkar, ayarsız bir enerjiyle dolar dememişler. Yetkililer durumu düzeltmek için hemen bu siteyi hazırlamışlar: www.ayarsizenerji.com

www.ayarsizenerji.com tamamen ayarsız enerjiyle dolu gençlere ait bir site. O yüzden baştan söyleyelim, burada site sakinleri diye bir şey olmayacak. Sağolsun Eti Maximus’un bize verdiği fiziki ve manevi destekle birlikte bu sitede enerji fazlamızı nasıl harcadığımızı cümle aleme reklam edeceğiz! Düpedüz elimize fırsat geçti, oturup reklam yapacağız! Sonra oturup birbirimizin reklamlarını seyredeceğiz, oy vereceğiz, yorum yapacağız vs. Ayarsızlık iyi güzel ancak olay hastanede bitmesin. Aman diyeyim, yapma etme, kimsenin hayatına kastetme. Yaşasın şiddetten uzak reklamlar, yaşasın filmimizde oynayan insanlar!

E peki bu çabamız ödülsüz mü kalacak? Mümkün değil! Hemen söyleyeyim, en beğenilen reklamlar televizyonda yayınlanacak! İki haftada bir olmak üzere, en çok oy alan videonun sahibi Sony PlayStation 3’ü indira-gandi yapacak! Video yükleyen, beğendiği videoyu beş kankasına gönderen Turkcell’den 10 kontörü cebe indirecek!

Uzun lafın kısası, hem cillop gibi kendi reklamlarımızı yapacağız, hem de üstüne ödül kazanacağız. Bunu duyup da harekete geçmeyecek olan varsa zaten aramızda çok takılmasın, yazık olur.

Öyleyseeeeeee... www.ayarsizenerji.com seni bekliyor! Fırla be aslanım!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...