Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Buradan msnde beni iplemeyen sevgili Devrime saygılarımı sunuyorum.
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oha tüylerim diken diken oldu bu nasıl intikam, güney koreli misin nesin sen
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 devhochi hmmm kız msni diye salar millet bunu da prudent'inki gibi...
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yalnız karşılıklı web cam açmacalar var
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 erkekler neden birbirine webcam açar anlamış değilim. bazılarını uzun süre görmüyosunuzdur ok de. adam mahalledeki arkadaşıyla webcamla yazışıyor...
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o tiplerin listesinde kız olmuyor zaten. hacılı hocalı, futbol dolu muhabbetler ederler hep.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK said: o tiplerin listesinde kız olmuyor zaten. hacılı hocalı, futbol dolu muhabbetler ederler hep. nicke bak ya sap herif :D
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne diyon olm ben serdar ortaçtan sonra klipte en çok kız oynatan adamım hepsi de alman tipli taş hatunlar.
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 PassivE_KesH said: İsmail YK said: o tiplerin listesinde kız olmuyor zaten. hacılı hocalı, futbol dolu muhabbetler ederler hep. nicke bak ya sap herif :D ama sakın bu emo style nicke bakma dimi?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yetemenk said: erkekler neden birbirine webcam açar anlamış değilim. bazılarını uzun süre görmüyosunuzdur ok de. adam mahalledeki arkadaşıyla webcamla yazışıyor... Biz Devrimle patiden tanıştık birbirimizin tipini filan görelim dedik o nedenle açtık. Ayrıca Devrimi pek severim, topik geyik amaçlıdır yanlış anlamaya mahal vermeyelim.
Öne çıkan mesajlar