Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Merhabalar Öncelikle ben bu arabaya göz koydum.3.20d cabrio baktım.m paket full araba navigasyon vs. 77 bin euro. Aynı yerde bide infinitinin kontagını açma hatası yaptım.mükemmel bi sesi var gerçekten.araba 3700 cc 330hp bi araba.içini inceledim.arabada herşey var.fiyatıda 65 bin euro. en fazla 2 yıl kullanıcagımı düşünrsek satılabilir bi araba mı bu yoksa elden cıkarması kolay değil midir ?.infinitilerden pek anlamıoruz.servisi nissan mı ? bide araba hakkındaki düşünceleriniz drift şampiyonuymus onu biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 turkiyede ne yazikki alinmaz hatta avrupadada alinmaz nissan(infiniti) o araclara destek vermiyor, arti amerikan arabasi oldugu icin gercek degerinin coook ustunde satiliyor uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 birde 3.20d alip m paket almayin yazik paraniza ikinci elde havaya gidiyor o m paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iyi tepki alamadıgımdan arabaya göz koymadan öteye geçemedim.ama 3.20 ile yan yana koyunca akıl çelici bi yapıya sahip o bi gerçek :) 3.20 m tampon ve m jantsız bi havası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben g35 e de hasta olurdum ama maalesef alincak araba degil, sebeplerine matama deginmis ztn. m pakete giden para bos, katiliyorum; olmayinca bi halta benzemiyor ona da katiliyorum. Belki penta otomotiv e fln gidip hamann kit yapilabilir, hem nispeten "ozel" bi arac olur. Bende kiskanirim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bende e92 almayı düşünüyorum bu önümüzdeki 3-5 ay içerisinde m paketin parası havaya gidiyor 2. elde demişsiniz orası öyle doğru. ama araba m paket olunca çok daha iyi duruyor resmen kendisini gösteriyor. yani o kadarı havaya gidiversin artık coupe araba neticede olacak o kadar diye düşünüyorum. m paketten kaçınılmamalı yani madem veriliyor yaklaşık 70bin euro gibi bi para, hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pentaya tamponuydu jantıydı yine aynı para gider. 3.20 i sedan vardı bende geçen sene.öle bi hevesle hamanna sokarım falan die adam gibi almadım arabayı.sora da hamanna falan gitmedim bi fırsat olmadı :) e92 piyasada o kadar çokki arbaadan soguyabilirim yani.c220 almayıda düşünüyorum.beyaz renk ve panaromik tavan baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yeni c serisinin clk si ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 M paket yerine arkadaşa şöyle yaptık... Arabayı m paketsiz aldık, sonra m ön arka ve yan tamponları sipariş ettik... Hem daha ucuza geldi, hem de M pakette M süspansiyon oluyo çok sert ve konforsuz ondan yırttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 gayet mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 MrMarvelous said: M paket yerine arkadaşa şöyle yaptık... Arabayı m paketsiz aldık, sonra m ön arka ve yan tamponları sipariş ettik... Hem daha ucuza geldi, hem de M pakette M süspansiyon oluyo çok sert ve konforsuz ondan yırttık. bu gerçekten mantıklıymış türkiye yollarında. kaça geldi acaba, bide siparişi kosiflerden filan mı verdiniz yoksa ayrı mı ? matama said: yeni c serisinin clk si ne zaman geliyor 2009 veya e class sonrası 2010 olur en fazla diye biliyorum. bişey kalmadı gelmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 apex disardan alip getiriceksin kosifler vergisiyle getirir yoksa. bana oyle yapmislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 MrMarvelous said: M paket yerine arkadaşa şöyle yaptık... Arabayı m paketsiz aldık, sonra m ön arka ve yan tamponları sipariş ettik... Hem daha ucuza geldi, hem de M pakette M süspansiyon oluyo çok sert ve konforsuz ondan yırttık. kaskoya işlettiniz mi? Herhangi bir hasar durumunda m tamponlar korumada mı merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kosiflerde yardımcı olabilirm size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet dışardan artık arkadaşın lojistik firmasıyla tırlara yükletip almanya'dan getirsek problem olmaz heralde diye düşünüyorum. neyse önce arabanın bi kendisini alim bi şekilde halledicez artık ama hala kararsızım direk m paket alıp almama konusunda. o kadar fark ediyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kaç para ki bu M paket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 G37 değil ama (Orlando-Florida gidiş geliş 6 saate yakın) G35 kullandım. Hiç beğenmedim. Aracın egzoz sesi inanılmaz güzel ama onun dışında hiç bir olayı yok. İçi çok çirkin ve Tr de 2.el i olmayan bir araç. Yakıt tüketimi de evlere şenlik. E92 ve ya E93 almak isterseniz m paket almayın, standart alın ve ön tamponun altına aero lip takılıyor m tampondan çok daha guzel duruyor bence. Ama baldır desteği olan spor koltuk büyük şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar