Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iMac

Thornwald

Öne çıkan mesajlar

Tamamen WoW amaçlı bir bilgisayar almak istiyorum.Fakat iMac bu konuda ne kadar başarılı hiç bi fikrim yok.Özellikle Fraps yaparken 20 FPS'nin altına düşmek istemiyorum yada herhangi bir şekilde FPS adına sıkıntı çekmek istemiyorum.Bu konuda bilgisi/tecrübesi olan varsa bir akıl versin lütfen..Eğer bir kaç model için link verilebilirse çok memnun olucam.

Teşekkür ederim =)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowinsider.com/2007/03/30/ask-wow-insider-hows-wow-performance-on-a-mac/

said:
Any modern Mac will run WoW just as good as on a PC. I currently play WoW off my powermac pro laptop and can turn on all effects on my 1900x1200 cinema display.

....

There is virtually no difference playing WoW on a Mac. I have a very nice PC gaming rig and I tend to still play WoW on my powermac pro because it's portable and I can get my WoW fix on the move if need be.
Sosyal ağlarda paylaş

powerbook pro die bi model yok zaten

powerbooklar g4 islemcili laptoplardi. 2 senedir satilmiyorlar.

macbook prolar var. acikcasi bendeki biraz rigged 17 inch ondan yorum yapmiim ama.

imaclerin intel olan versiyonlarinda gayet cillop calisiyor oyun 1920x1080'de. ekran kartlarida zaten paylasimli degil onlarin. bayarsanda windoze yuklersin:D
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:
o değil de ben yıllardır içimde kalmış konuyla biraz alakalı bir soru sormak istiyorum :

mac lerin donanımları farklı mı farklıysa onların ekran kartı işlemcisi rami falan kaç olunca iyi oluyo vs söyler misiniz kısaca :)
eskiden farklıydı. artık değil. işlemci bildiğin intel, ekran kartı bildiğin ati. rami bildiğin ddr2 falan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi soyliim 2 senedir(daha fazla olabilir) mac kullaniyorum. elimde ilk intel chipsetlilerden var. bootcamp yuklediginde calistiramadigi yada calistiginda asiri yavas olan bi oyun daha elime gecmedi... half-life 2 de neredeyse 90 fps veren. quake warsta bile 30fpsnin altina dusmeyen 2 yillik bir laptopu sen goster sana 2 tane aliim arkadaslarinla fps oynarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...