Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Birde Quattro'yu Audi'de bile almak için eşek yüküyle para ödemek gerekiyor. Subaru her arabasını 4x4 yapıp satabilirken Audi Quattro'yu kendi müşterilerine layık göremiyor.
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 goren de yarinizdan fazlasinin audi ile kan davasi var sanir
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Audi ye ölüm! moderatörün de kellesini istiyoruz!
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bu kadar konuşuyorum ama yarın öbürgün çok beğenicem bi Audi'yi... fiyatı da bmw lerden falan 10-15 bin euro daha hesaplı oluyo zaten... bu kadar lafın üstüne tükürdüğümü yalamak gibi olmasın diye alamicam ondan korkuyorum ben :D
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Selam, Darbe haeee.... patigenekon dosyasını açıyorum :P Benim yukarıda yazdığım sidik yarışı için değildi. Bu markanın geçmişinde bunlar var, o kadar boş bir marka değil, yıllar içinde geriye düşecek şey değil yani demek istemiştim. BMW'nin geçmişini biliyorum, ama yine de yazdığın için sağol :) Dönemsel olarak markalar ileri çıkacak veya geri düşecek. Ama yok olmak anlamına gelmez bunlar. Misâl E46 kasa BMW'nin duruşuna hastayım ben ama güncel 3 coupenin duruşu da fena değil. B7 A4 kötüydü ama şimdiki B8'i oldukça beğeniyorum. Bu dönemsel değişimler markayı yıkmaz sonuçta. Eğer çuvaldızı Audi tarafına batırmam icap ederse, B8 tasarımı ile umutlandım ben. Bu çizgileri güzel. Sınıflar arası farkların yitirilmesine ise gıcığım; A4 mü, A6 mı anlamak mümkün değil misâl. Q5 vs Q7 kıyaslamasında da bunu görmek mümkün. İç tasarımları bence güzel ve böyle de sürmeli. Ama bunların hepsi çizgi ve renk ile ilişkili; kişiden kişiye değişen zevk demek. Audi, malzeme ve işçilik kalitesinde hiçbir zaman BMW veya Mercedes'i geçemedi diyebilir miyiz? A8 ile çıtayı yükselttiği zamanlar oldu. Ama rekabet ortamında her zaman #1 olmak mümkün değil. MrMarv, senin korkunun aynısını Opel için taşıyorum, ama içim rahat, onların bunu becermesi zor gözüküyor :D Not: İsyankâr tavırları unutmadım =) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ahahaha herkes birgün opelci olacak :p
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Opel Insignia dan epey umutluyum ben... 1.6 turbo 180 beygirlik modelini de yaparlarsa gayet güzel bir araba olur türkiye için... Audi nin volvo gibi bütün modellerini birbirine benzetmesi olayına BMW de katılıyo gibi :( Yenilenecek olan 5 serisinin içinin casus fotoları yeni tanıtılan 7 serisinin içiyle nerdeyse aynı...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yalnız bu 7 serisi için bi dezavantaj olur.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bence de... Şu anki durumda 7 serisinin içi diğerlerinden çok daha elegan duruyo. 7 almanın bi ayrıcalığı farkı var yani... ilerde olmayacak ama... maliyetleri düşürmek için volvo gibi audi gibi hepsinin içi aynı olcak.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Selam, Welcome to Hell... :P Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bos isler bunlar :) pragmatik olun kardesim hangisinin arabasi guzelse o an onu alin. Ben o financial reportlarda paramecium a para falan gormedim. birakin bu isleri :)
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam, Örtülü ödenekten :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar