paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, VW mümkün mertebe ortak parça kullanmayı sever, farklı motor bloğu fantazi olmuş. Belki emme ve egzoz monifoldu farklı olabilir, o da çok düşük ihtimal. Bir ara 140HP'likde kompresör yok diye duymuştum ama açıkcası pek üstüne düşmedim fark ne diye. Mekanik olarak biyel kolu falan gibi parçalarda fark falan vardır diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Tsi motor için degilde 0-100 programında doğuş grubunun üst düzey yöneticisinin otomatik şanzıman golf gti ını 300 beygire çıkarmışlardı yazılım ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 140 HP'likte de Turbo + Kompresör varda 122 ve 125HP olanlarda Kompresör yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bende öyle biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar