Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 selam, direk konuya dalayım,laptopum arada kitleniyor ve böyle kitlenmeden hemen önce hani masaüstü bilgisayarda böyle bazen kasadan ses gelir ya bipleme sesi gibi,onlardan üst üste vererek ekran kitleniyor. Ne mavi ekran,ne hata mesajı.SS almışım gibi donuyor reset atana kadar, şimdi öncelikle sıcaktan mı bu ? Sıcaktansa 100 dereceden sonra kendini otomatik kapatması gerekir diye biliyorum,öncesinde kitlenir mi böyle ? Sıcaktan olsa yaklaşık 1 aydır Ayvalık'taydım ve çok sıcak günlerde bile bilgisayarın uzun süreli açık olduğu zamanlar vardı,bazı sorunlar olmasına karşın hiç böyle olmamıştı. Buraya geldiğimden beri şüphelendiğimden 2 kez format attım,düzelmedi. Hava sıcaklığından dolayı olur mu böyle yoksa alette bir sorun mu vardır sizce? Aldığım yere danışacağım yarın veya öbür gün dayanamadım buraya da sorayım dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 fanları vs kirlenmiş olabilir. oraları bi temizle dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Harddisk problemlerinde benzer sekilde kitlenmeler olabilir. Diger bilesenlerle kendinde dedigin gibi irq veya driver error verip kapanmasi fln gerekirdi. Sicak degilde neme bagli bi problem olabilir. gecmis olsun. Garanti kapsamindaysa dua et de ciddi bisey olsun , yenisini verirler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 fanları zaten çoktan temizledim,biraz önce de laptopu açtıktan yaklaşık 10 dakiak sonra oldu bu şey... bugün gitmeye çalışacağım zaten aldığım yere,umarım ciddi birşey çıkmaz ya hdd'sine ömrümü kaydettim resmen :( edit:ayrıca nemle ne alakası var ki ? birde pili çıkardım biraz öyle kullanayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 harddisk fln havadan nem kapan aletler, oyle bi alakasi var nemle. Sicak fln degilde, kum-toz, nem canini okuyor aletlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar