PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 arkadaşlar, ben iskenderunda ikamet etmekte iken antalyaya taşındım şimdi benim klavuz falan iskenderuna gelecek heralde ama bunlar benim elime geçmeyecek.İnternetten tercih imkanım var değil mi? yani o klavuzlara ihtiyacım yok? zaten klavuzlar nettede verilecekmiş ?? ps:kılavız muydu klavuz muydu bana ilki gibi geliyor ama :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kılavuzu pdf formatında yayınlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 zaten yayınladılar kılavuzu.ösym nin siteye girdinmi solda başlığı görürsün. ve pdf formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tercihi yapabilirmym bana bişi gelmeden netten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet yapabilirsin. yani geçen yıl yapılabiliyordu. ama sınav sonuç belgen lazım olabilir kaydolduğun üniversiteye bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 pff deli etmesinler adamı 900 km gidip alamam ayrıca gidene kadar kaybolur o neyse bi prob olurs ankaradan alırım belgeyi zaten oraya gidicem üniyede organize işler bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar