DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bose alın 2+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bose nin her yerde en berbatlardan biri olduğu söyleniyor. Tabii ki Klipsch Pro Media 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bose nasıl en berbat yahu, yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bose dandik mi, yapmayın gençler. Harman Kardon nun DNR da satılan değişik bi modeli vardı, Soundstick II mi ne. Şekli süperdi de sesini bilemiyorum. 2 artı bir deyince aklıma hep o geliyor, zamanında 130 liraymış diye para biriktirmiştim, sonra bi baktım 430 liraymış meğerse. Bu da byle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 DoruK said: bose nasıl en berbat yahu, yuh diyorum Tüm Audiophile forumlarına bakabilirsin. Tavsiye isteyenlere buy ANYTHING else than Bose diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Altec lansing icin en iyi 2.1 setleri uretiyor demek biraz abarti olmus, fiyatina gore iyi malzeme ve performans acisindan iyi urunleri var ama elbette hepsi basarili degiller. Ikinci olarak bose gayet overrated bir firma, high end urunlerinden tutun arac ici sistemlerine kadar bass dan baska iddiali olabildikleri bi yer yok, dengesiz ve gereksiz pahali urunler. -proprietary- konektorler kullandiklari icinde samimiyetsiz buldugum bi marka. Altec , bose gibi markalara boyle diyeceksek giovanni nin verdigi promedia, veya aego, usher gibi urunlere ne dememiz lazim? Birde promedia maalesef uretilmiyor artik, ki 2.0 dan ziyade bulunursa 2.1 gmx i goz kapali onerebilirim ama 2.0 icin ayni seyi soyleyemiyorum. edit: ben yazana kadar adi gecmis, soundsticks II ve jbl creature her turlu bose companion dan daha dengeli 2.1 setler, fiyatina gore cok daha guzel setler var ama ulke icinde bulunabilirligi ve fiyati goz onunde bulundurulursa companion un mantiksizligi tekrar ortaya cikar. Buy anything else ise daha ziyade high end stereo toplayacak newbie lere dede nasihatidir, zira isin icine bahsettigim tescilli konektorler ve cogu acidan dengesiz uydular girince isin hem cuzdana yansiyan hemde kulaga yansiyan tarafi oldukca tadsizlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 companion u bilemiycem de, acoustimass 5.1 ler hic de yabana atilacak gibi degil. yani biraz butce, biraz marka. bi ara bose nin bir seti baya odul almi$ti, hangisiydi hatirlamiyorum ama companion 3 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 acoustibass olacak o, en kucuk drive ile en yogun bass odulu falan almis olabilir, onun disinda daha iyi ses verip, hatta tum kanallar icin power ve tum pre unitelerle toplanabilecek av setler bile daha ucuza alinabilir cogu zaman. Biraz reklam, basarili marketing, tescilli baglantilar ile markaya zorunlu bagimlilikla diger urunlere yatirim yapamamanin sonucu tum bose kullanicilarinin baskasini duyana kadar bose u en iyi zannetmeleri sonucunu doguruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Hakkaten, şimdi düşündüm de, hayatımda hiç Bose kullanmadım abi ben, nasıl "en kötü değil abi olur mu" diyebildim, hayret ediyorum kendime. Ama en kötü değildir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 1.5 sene oldu herhalde, güzel 2+1 arıyordum. Uzun süre araştırdıktan sonra Altec Lansing MX5021 ile Logitech (modelini hatırlamıyorum) arasında kaldım. Altec daha içime sindi, reviewlarda güzel puanlar alıyordu. 300 küsür liraya Beyaz olan modelini aldım ve iyiki almışım açıkçası çok memnunum. Altec Lansing en iyisi değil, en kötüsü hiç değil ama orta ile üst arasında. Bulabilirsen tavsiye ederim. Linki de bu: Tıkla Banaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ben daha bir tane Bose kullanan Audiophile gormedım.Hıcbırısı kullanmaz ve tavsıye etmez.Asla parasının hakkını vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 50-100 kağıt arası 2+1 arıyorum, help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 KHaRoN said: Altec lansing, vs3251 Altec lansing, vs2421 Logitech x230 Logitech x240 Burda bi kac farkli model daha tavsiye edilmis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Logitech s220 ile x230 arasında ne kadar fark var, o fiyat farkına değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 KHaRoN said: z5500 kendi fiyat araliginda hayli genis bi cevreye nam salmis olsada bence gucten ibaret fazla renkli ve dengesiz bir set muzik dinlemek icin. ayarları yapılmadığı zaman ara sokakta yarış arabası hissi veriyor ama ayarlar yapıldıktan sonra mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 @werewolf , s ile x serisi kiyaslancak hoparlorler degiller pek, fiyat farki gayet normal o acidan. @arkansis mukemmel ayarlanmis dahi olsa farketmez ben keyifsiz buluyorum, ama pc kullanicisindan baska kitlelerinde dikkatini cekmeyi basarip adindan soz ettirdigi ve sattigi icin basarili bi urundur itirazim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 keyifsiz buluyorsan büyük ihtimal daha üst sistemler dinledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar