DostChat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 arkadaşlar geçen bir server açtım adam geldi artık nasıl yaptı injection mı kullandı ne yaptı serverda staff oldu çıktı ya dedim noluyo save atmaya başladı plevel 8 yaptı kendini ben bile 7 yim lütfen arkadaşlar o konuda bana yardımcı olun bir dll filan söyleyin rica ediyorum[signature][hline]Hellstemple II [ Owner Lawrance ]
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 şimdi olay şu emulatoründe bug olabilir . ayrıca plevel 8 die bişi yok 7 dir adam :) . 0.99 emulatöründe bug var playerlar GM komutlarını kullanabiliyorlar . emulator olarak .55i kullan inj içinde zorm dll lerini kullan dll nerden bulcam dersen Ultima Developersda var nasıl kurcam dersen ultima developersda nasıl kurulduğuda anlatılıyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 injection'da plevel komutu yok, ha bir cok soylenti var, ancak ben daha henuz gorebilmi$ degilim, bunlar sadece "rivayet"ler. oyle bir durum olmaydi, haftada bir kIrIlan client'lardan dolayI yeni client cIkaran nebula'da yuzlerce ki$i Gm olur editleride basardI.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 unutmadan, sphere'da plevel 8 yok. adamin save atma vs. olayina gelincede, oda sizin bir accountlardan biri ile yada makinenizin guvenlik acigi ile yaptigi bir$eydir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 dmx injetion scripti yazabiliyorsan plevel alabiliyorsun.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 dedigim gibi bunlar sadece rivayet'ten ibaret, ha ben yaparim diyen varsa, gelsin localhost'ta acayim server, yada quaxis'te denesin yapsin, bende onu tebrik edeyim ve buna kar$i bir cozum almayi deniyeyim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
DostChat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 vallahi TheCoder hackledi benim serverımı allaha bin şükür yedeklemiştim seerverı işte görün Anet Exilenın ownerına bakın biizm gibi ufak bir serverı kendine rakip görerek böyle l a m e r likler yapıyo yanlız bu sanırım üstüne kalmıyacak maltepede oturuyormuş öğrendim cafeden adam topluyacağım ben neyse bunlar burda söylenicek şeyler değil orda exile nin owner accountunu döve döve alıcam[signature][hline]Hellstemple II [ Owner Lawrance ]
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: DostChat, 19 February 2004 00:52 tarihinde demiş ki: vallahi TheCoder hackledi benim serverımı allaha bin şükür yedeklemiştim seerverı işte görün Anet Exilenın ownerına bakın biizm gibi ufak bir serverı kendine rakip görerek böyle l a m e r likler yapıyo yanlız bu sanırım üstüne kalmıyacak maltepede oturuyormuş öğrendim cafeden adam topluyacağım ben neyse bunlar burda söylenicek şeyler değil orda exile nin owner accountunu döve döve alıcam ilk olarak thecoder'in bu tarz $eylerle ugra$acak kadar du$medigini biliyorum, ayriyetten burasi box ringi degil, duello arenalarda yapilir forumlarda degil, ayriyetten sanal alem delikanliligi yapip tehdit savurmakta bir yonetici (sunucum var diyorsun) icin en buyuk rezaletdir diye du$unuyorum.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
StrYdOom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 valla bu zamanda kimseye güvenmicen....[signature][hline]Download Speed: 1234567
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 said: DostChat, 19 February 2004 00:52 tarihinde demiş ki: vallahi TheCoder hackledi benim serverımı allaha bin şükür yedeklemiştim seerverı işte görün Anet Exilenın ownerına bakın biizm gibi ufak bir serverı kendine rakip görerek böyle l a m e r likler yapıyo yanlız bu sanırım üstüne kalmıyacak maltepede oturuyormuş öğrendim cafeden adam topluyacağım ben neyse bunlar burda söylenicek şeyler değil orda exile nin owner accountunu döve döve alıcam TheCoder Öle Bişi Yapcağını Hayatta Sanmam.. Yapmazda... Ve Burası Dmx inde Dediği gibi Box Ringi değil... Bu Gibi Sorunlarınızı Kendinize Saklasanız daha ii olur..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream...
Öne çıkan mesajlar