ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bilgisayar donanımı hakkında araştırma kabiliyetim olmadığından dolayı sizden yardım istemekteyim.. Öncelikle; p4 1.7 ghz işlemci ddr 400 2gb ram geforce 6800 bişey ekran kartı bu özelliklere sahip bir bilgisayarım var. 2 çekirdekli işlemciye geçmek istedim yeni bir ekran kartı almak istedim ama anakartım değişmeliymiş. Son dönem oyunlarını rahatça oynayabileceğim ve protools kayıt programını rahatça çalıştırabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Toptan bir reform söz konusu bunu farkettim. Ama fiyat ve kalite açısından gerçekten bir bilgim yok ve işin içine araştırmasına girdiğim zaman içinden çıkamıyorum. ihtiyacım olan şeylerde ve fiyat konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Hatta ve hatta istanbul kadıköy civarından forum takipçileri varsa haberleşebilme ihtimalimiz de varsa çok çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 açıkçası çok derin bilgim yok aynı reform hareketine benimde girmem gerekiyor. ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım. çift çekirdek işlemcilere geçmek için evet, komple anakartı haliyle ekran kartını ram'leri vs. değiştirmen gerekiyor. alman gereken anakart modeli yanlış bilmiyorsam PCI Express olmalı. seninki şu anda muhtemelen AGP 8x tir. PCI Express uyumlu yeni nesil bir pc toplamak yaklaşık 1000 1500 liraya falan patlar. tabi süper bi pc olmaz ama yeni oyunlar çalışır. çalışması gerekir en azından bende henüz bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Butceni yazarsan daha rahat yardimci olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 konuya şöyle bi açıklık getirebilirsem. Bu reform'a önceden ufak ufak başladım. ( bu arada agp 8x anakartım evet ) coolermaster marka bayağı ve yeni anakartlara power suply ve hacim olarak uyumlu olabilecek bir kasaya geçtim. O yüzden elimdeki malzemeleri satıp ( cpu, ramler ve ekran kartı sadece ) ki biliyorum çok para etmeyecekler. bir anakart ram ve işlemci ve ekran kartı almam gerekiyor. 500 ila 700 ytl gibi bişey düşünmüştüm 2. el toplama yaparak. daha iyi bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu iş bilgiye falan değilde genelde paraya dayanıyor. gidiyosun benim çok param var döşe diyorsun.genelde bakıyorum böyle elinde üçyüz beşyüz para olup bir kademe yukarısını alıyorlar yapmayın böyle alakasız biçimde gelip akılda verdim anlamsız kaçtı farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim çok param var döşe diosun sonra 2 katı fiyata döşüyolar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 2. el mal tavsiye etmiyorum.. zira o ikinci el urunlerin nasil stoklandigini gordukce icim gidiyor. alabiliyorsan kutulu 2. ellere yonel ki onlar da sahibinden ve gittigidiyorda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar