Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellstemple II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben Hellstemple II nin sahibiyim arkadaşlar serverımız Hellstemple ın ciddi ciddi sonrasıdır çünkü hera beni chatden tanır baya iyi arkadaş olduk daha sonralarda ultimadan bahsettik kendi serverını kapattığını ve yeni server açmak istediğimni ama imkanının olmadığını söyleyip server kuralım lafları etmişti bende ileride ne olur bilemem kader bu demiştim işte onun devamını açtım ama hera bir türlü online değil ben ne yapayım online olsa direk owner yapacağım çok iyi bir insan muhabbetimiz filan iyiydi lütfen eksiklerimizi mazur görün çünkü direk açtık serverı doğru düzgün bir staff kadrosu oluşrturamadık bu yüzden tüm staffları kovup serverı baştan yapıyoruz umarım açıklamam size yeter[signature][hline]Hellstemple II [ Owner Lawrance ]
Mesaj tarihi:
Otto kardeşim Server kapalı... bak ben kızarım böyle şeylere, çok hassas insanımdır, açık açık gelin diosunuz ondan sonra celientte "couldn't connect to Ultima Online. Pls try again in a few momentz" yazılarını görmekten bıktım...[signature][hline]Download Speed: 1234567

[Bu mesaj StrYdOom tarafından 19 February 2004 05:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...