gm_otto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Cogu kisininde istedigi gibi 7x gm baslayan bir server yarattik isteyenler hemen oyuna girebilirler lagsiz ve free bir server icin siteyi ziyaret edin... Eger lag oluyorsa makinadan script indiriliyor demektir (biraz fazla)... Ama fazla uzun surmez... Hepinize iyi oyunlar... http://www.hellstemple.cjb.net [Bu mesaj gm_otto tarafından 18 February 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 otto o hera denilen arkadaş yoksa geliriz elbette çünkü admin olarak player kesen tek lamer admin heraydı :tebrikz:[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hehe ownerı ZigZag ve Admini Hera arkadasımdı bı ara en sevdıgım sharddı sora kapandı.Güzel arklıklar fln gelistirmistik. Spawnlarda pusu kurar biri gelince hem mare dalar hem biz dalardık lol.Cok guclu Chaos Steed fln vardı...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hade hayırlısı :D[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 arkadaslar benım nıck dreader gelın mılletı keserız oke mı he bu arada delı gıbı lag war[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Acikmi konusayım ? Shardı hiç beğenmedim...Hellstemple'la ilgisi yok... 1.Hellstempleda full gm olurdun... 2.Lag yoktu... 3.En azından tüm dungeonları spawnlıydı.6 tane spawnsız dungeonun var 1 iside calısmıyor. 4.Sehirlerde elle dosenme izi bile yok , ozenilmemis direk otomatik spawn sistemiyle dosenmis. 5.Cok fazla bug yapılır. 6.Moongatede cogu yer hatalı veya kapalı. 7.Tamam set giyince dex dusmuyor ama hellsdeki gibi setle buyu atılmıyor. 8.Cok fazla abuk subuk stone var , item stone yok hellstempledaki hava yok. 9.Degisik hicbir item gormedım henuz.Ne bileyim super bowdur falan... 10.Pazar alanına gidem dedim bi yere attı 15 saniye bekleyin dedi bekledim bi baktım pazar alanı yapım asamasındadır. 11.Türkce karakterler çıkmıyor -ı bile... Daha çok uraşmanız lazım.Kolay gelsin ![signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 dogru soyluyorsun ama pvp yaparız ıste...! lag duzelcek dedı de gırdıgımden berı lag war eskı hellstample la uzaktan yakından alakası yok ama olsun[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Peki madem pvp shardı istiyorsunuz acıyorum ula hemde kendı makınemden ( Server olandan .). Zaten elımde vardı lothlann ama pvp degıldı o rp shardıydı 2 gune bıter gorun pvp shardı nası olur :) .No Lag , No RP , No Edit , No Rogueing from other shards , No Problem...Ohom baslayam ben girmek isteyen varsa girsin serverın su anki halini gorsun.PvP Yapmaya baslıyorum gerci...IP : 195.174.109.113 ve IP 3333 isteyen buyursun gelsin...Server ismini fln ayarlarız Hellstemple 3 fln :D[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
gm_otto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: FRP_Master, 18 February 2004 17:15 tarihinde demiş ki: Peki madem pvp shardı istiyorsunuz acıyorum ula hemde kendı makınemden ( Server olandan .). Zaten elımde vardı lothlann ama pvp degıldı o rp shardıydı 2 gune bıter gorun pvp shardı nası olur :) .No Lag , No RP , No Edit , No Rogueing from other shards , No Problem...Ohom baslayam ben girmek isteyen varsa girsin serverın su anki halini gorsun.PvP Yapmaya baslıyorum gerci...IP : 195.174.109.113 ve IP 3333 isteyen buyursun gelsin...Server ismini fln ayarlarız Hellstemple 3 fln :D Bu server sizin gibi evden acilma bir server degil server guzellessin diye dosya indiriyoruz su an server yeni oldugu icin tabiki sade!!! iyi oyunlar...[signature][hline]Hellstemple II Staff Member hhtp://www.hellstemple.cjb.net
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Hahah :) Ev serverı ne demek sorarım sana ? Yani sen bi şirkette olsa bir server veya bir evde olsa baglantı hızımı degısıyor zannedıyorsun looool...Ev serverı tabiki ama makine iyi sanırım yanlıs sozcuklerı secıyorsun.Demeliydinki 128k modemlık shardlardan degil bu diyecektin.Shardınız güzellesin diye dosya indirmenize bisey demiyorum gerci hep oyle derler su anda dosya indiriyoruz veya serverda bakım var fln...Herneyse bunu tartısmayacagım hem ben sana sırf lag var demedımkı dedıklerımı oku ve duzeltmeye basla bence forumlara msg atacagına...Ayrıca ben serverınıza bir tavır almadımki serverınızı güzellestirmeniz ve adam gibi harbi pvp shardı denilecek hale getirmenizde yardım etmek icin bi kac sey soyledim.Artık valla bisey yazmamak geliyor.Ne desek yanlıs anlıyor bazı arkadaslar.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO [Bu mesaj FRP_Master tarafından 18 February 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ben HellsTemple in eski developeriim ayrıyetten szin eski Hellstemple ile alakanız olmadıı gibi onun adından yararlanmaya çalışıosunuz kınadım biraz nebula scripti biraz deişik alıntı scriptler server yapmışınız olmamış
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Hellsteple IIIIIIIIII cok yakında :) :) :) :) :) yaw kardesim bir girdim hersey alıntı neyse yine düzelecek ama Benimki daha güzel olacak :) :) :) Ip=127.0.0.1,2593 zuahahahaha :) :) :)[signature][hline]Orion Owner
LioN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 eheheh hellstemple macerasi kısa sürdü. herkes hacklendi falan noluo?!?? :-)
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Valla Yemin ederim Hepsini ben hekledim herkes ismini birdaha ismini yazıyodu gunde 2 üçtene raven buluyodum 10-15 tane de char hackliyodum küfür etmeyin zaten server kapandı zuhaha :O[signature][hline]Orion Owner
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Bief_Lord, 18 February 2004 19:51 tarihinde demiş ki: Hellsteple IIIIIIIIII cok yakında :) :) :) :) :) yaw kardesim bir girdim hersey alıntı neyse yine düzelecek ama Benimki daha güzel olacak :) :) :) Ip=127.0.0.1,2593 zuahahahaha :) :) :) Acilen Değiştir Şu Mesajı :D 127.0.0.1 ne demek yau *!kopar*
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Zuhah eziq valla dalgasına yazdım basmıyo herhaldi yuhh :::::)[signature][hline]Orion Owner
gm_otto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Bief_Lord, 18 February 2004 19:58 tarihinde demiş ki: Zuhah eziq valla dalgasına yazdım basmıyo herhaldi yuhh :::::) Sen cokmu zekisin once kendine bak milleti ezmeye calisan bir ezik daha kendini bisey zannedip milleti assagılamaya calisacagina kendi sorunlarinla ilgilen bu senin msgin "bende 1 yıl bıraktım okul elden gidiyo ultima yuzunden liseye gecemiyecem valla" al buda senin zavalliligin kendinden buyuklere saygili ol!!!! (yetkililerden ozur diliyorum saygisizlik icin ama bukadari yeter)[signature][hline]Hellstemple II Staff Member hhtp://www.hellstemple.cjb.net
_Ra_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 otto burda konusup duruyonda server acık degil bence serverı acsanız ??? [Bu mesaj _Ra_ tarafından 18 February 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Kes benle oyle artist artist konusma Basimıza scripter mı kesildin eziq server adam gibi yaparsın ondan sonra acarsın (Ben actımıstım bir ara onuda soyluyeyim ama en azından hersey tamdı 2 saat te olsa tam dı ) Scripter mı olcan yoksa ... adam ol ondan sonra[signature][hline]Orion Owner
_Ra_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 olucam varmı???? itirazın bi soz vardır ama bilirmisiniz iki kisi konusken ucuncuye b.k yemek dusermis[signature][hline]
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Hocam sana deil di sozum ya O eziqye Gm otto mıdır neyse meymeret bozuntusu[signature][hline]Orion Owner
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ya kesin hem yanlış davranışlar sergileyip kötü örnek olmayın hakarete varan sözler kullanıyosunuz böyle şeylere hakkınız yok arkadaşlar sakin saygılı sevgili seviyeli lütfen
_Ra_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 olucamda adam azına geleni saymıs ben canım arkadasımmı diyim ama neyse gecelim... bu arada servera girmeyi deniyorum otto bi acıklama yap[signature][hline]
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya bir dikkat istiyorum adamin imzasinda owner falan yaziyormu hemde staff member yaziyor kocaman yani bosu bosuna adama binleyin allah bilir plevel 4 tur yani ne script koyar nede baska birsey (tabii serveri acmakta onun elinde deil) bosu bosuna bu adamla ugrasmayin owner varsa gidin onu vurun :PpPp[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq icin ozel msj C'est la vie
gm_otto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Boyle bir msgi degistirmek zorundayim!!! [Bu mesaj gm_otto tarafından 18 February 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar