sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ingilizceden sınawa grdim fransızca mütercim tercumalığa türkiye sıralamasına göre grebiliyorum.fakat sayısal bölüm mezunuyum. bunu terch edeblrmym.doğru bilen biri warsa lütfeennn yardım etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 0.3 aobp li haldeki puanın tutuyorsa girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 eminmisin peki?ya ben bi hocaya srdum dediki fransızcadan grmiş olsydın yazablrdin gerçi onada gvenmyrum ama nerden kesin öğrenebleceğimi biliyomusun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tercih edersinde, öğretmenlik bitirenler 100 alan içi tercih yapanlar 80 alırken sen 30(okul birincisiysen) puanla tutturabiliyosan helal olsun zate. özel okul olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bakıyorumm ama blamıyrumm bnim derdime çaree.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 düzgün yazarsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 özür dilerim.puanları düşük çok yksek değil,baktım sıralamada tutuyor,yalnızca franszcayı terch edebilcekmym arştıryorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Hazır alan dışı bir topik bulmuşken bende birşey sorucam. meslek lisesi olmayan bir lisenin fen bölümünden mezun olmuş bir kişi için 2 yıllık yüksek okul yazma olasılığı hakkında anlamadığım şeyler var. http://www.dogrutercih.com/fen-alani--alanici-bolumler-16_.html üstteki linkten doğru tercihe göre fen alanından mezun kişiler say1 0.8 aobpleri ile bazı meslek yüksek okullarına tercih yapabilirler. fakat aynı sitenin http://www.dogrutercih.com/005--myo-tercihleri--03-aobp-444_.html linkinde ise meslek lisesi olmayan diğer normal liselerin 2 yıllık yüksekokul tercihi yaparken puanı 0.3 e düşer diyor. hangisi doğru? ve son olarak, bir yüksek okul yazınca yerleştirme nasıl oluyor? yani mesela 80 öğrenci alan bir yere ben ve 80 meslek liseli başvuru yapsa ben alınmıyormuyum? normal liselerin 2 yıllık yüksek okul yazabilme olanakları ne? biraz uzun oldu sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 üstteki doğru. sınavsız geçiş hala duruyorsa,yürürlükteyse yani ona göre anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 PhysX said: Hazır alan dışı bir topik bulmuşken bende birşey sorucam. meslek lisesi olmayan bir lisenin fen bölümünden mezun olmuş bir kişi için 2 yıllık yüksek okul yazma olasılığı hakkında anlamadığım şeyler var. http://www.dogrutercih.com/fen-alani--alanici-bolumler-16_.html üstteki linkten doğru tercihe göre fen alanından mezun kişiler say1 0.8 aobpleri ile bazı meslek yüksek okullarına tercih yapabilirler. fakat aynı sitenin http://www.dogrutercih.com/005--myo-tercihleri--03-aobp-444_.html linkinde ise meslek lisesi olmayan diğer normal liselerin 2 yıllık yüksekokul tercihi yaparken puanı 0.3 e düşer diyor. hangisi doğru? ve son olarak, bir yüksek okul yazınca yerleştirme nasıl oluyor? yani mesela 80 öğrenci alan bir yere ben ve 80 meslek liseli başvuru yapsa ben alınmıyormuyum? normal liselerin 2 yıllık yüksek okul yazabilme olanakları ne? biraz uzun oldu sanırım 8-) bilgisayar prog. okuyacaksın herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar