eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 oyunu gitarı baterisi mikrofonu ve usn dağıtıcısı ile 2. el olarak satmaktayım... fiyatı daha sonra bildircem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hala satılık... düzeltme: yukarda usn yazmışım usb olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oyunun pakedinin içinden 2 gitar mı çıkıyor 1 mi? 1 ise ayrıca gitar mı almak lasım yoksa GH3 gitarı olur mu? Birde hangi şehir ve fiyatı yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 öncelikle bu şey 2. el ve 1 gitar var... guitar hero gitarını heç denemedim... 11 inden sonra istanbula gitcem... ozamana kadar adanadayım... fiyat olarak aklımda 400ytl var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kutudan sadece 1 gitar cikar, gh gitari olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eregorn2 said: öncelikle bu şey 2. el ve 1 gitar var... guitar hero gitarını heç denemedim... 11 inden sonra istanbula gitcem... ozamana kadar adanadayım... fiyat olarak aklımda 400ytl var... Guitar hero gitarı çalışıyorsa iyi :D Her şeyi tam ve sağlam olduu sürece ikinci el olması problem değil. Bende istanbuldayım :D 400 YTL ise çok ben Guitar Hero 3 ü 250 ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 internette araştırdıım fiyat 1. el 800 dü... ona göre hesapladım... aletler düzgün çalışıo... en son bu gün bayaa eğlendik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yurtdışından kargo ile 280 ytle sipariş ediliyor, takılma derdide yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 takılma derdi yeni bir yasayla filan mı aşıldı, yoksa taktiği mi var? çok getiriceğim varda dışarıdan merak ediyorum nasıl yapıyorsunuz. Mayhem said: yurtdışından kargo ile 280 ytle sipariş ediliyor, takılma derdide yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2. el satış fiyatı bende 150nin altında... düşünen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar