SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 konu dışına siyasetin dışında bi konu açalım biraz. 5+1 bi hoparlör alıcam kargo ücretini karşı taraf ödemiycek gelince ben ödicem. aşağı yukarı ne kadar tutar boyutunu da ne bilim şöle 37 ekran tv gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ow thanks 15 ytl gibi bişey tutuyomuş yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 elektro gitarda benden 25 ytl almışlardı ki şubeden aldım diyeymiş galiba,firmadan firmaya değişiyor galiba ama Aras kargo ile iş yapmamanı öneririm.Zamanında en az 15 kez zorunlu olarak kullanmak zorunda kaldık ve aldığım ürünlerin neredeyse hepsinde bir hasar vardı elime geldiğimde. Marvel Hero Clix almıştım tüm figürler kırık olarak geldi bir daha hepsini tamir ettim... üstüne mi oturuyorlar şirketin ilkesi olarak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar