Fili Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bütün patilere merhaba,şöyle birkaç aydır okçuluğa gitmek istiyordum ama istanbul nerelerde yapılabileceğini bilmiyorum okculuk federasyonuna mail attım havamı aldım cevap dahi vermediler asdsa google ile baktım biraz bir kaç yere mail attım pek bir dönüş olmadı ve son çare olarak artık okçuluk ile uğraşan veya bir bilgisi olan patilere sormak geldi aklıma.İstanbul'da okçuluğu öğretecek antreman alanı sağlayacak kişi,kurum,kuruluş var mıdır ,varsa iletişim için site,mail,mekan adresi verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kadıköye giderken sağda bi oto galeri var yan tarafı okçuluk mekanı orası baya yardımcı oluyor şimdi nası tarif edicem bilemiyorum ama göztepenin ilersinde kadıköye doğru giderken sağ tarafa bakarak git kaçırmassın anca böle tarif edebilcem =P sitesini falan bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tam tarifi olarak, minibüs caddesiüstünde göztepe benzinciden kadıköy istikametine giderken sağda kalıyor pkk saldırısına uğrayan maviçarşının taöm karşısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben bi ara araştırmıştım kocaelinde ders veren birisi war saati 35 ytlden kişiye gore 6-10 ders arası sürüyo demişti tüm alet edevatı elinde varmış zaten kapalı spor salonunda çalışıyomussun bide kocaelinde gidiş geliş cokda uzun sürmüyor die biliyorum istersen onun mailini verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cevaplar için çok teşekkürler lakin ben beylikdüzünde oturuyorum ondan biraz uzak geliyor daha bu taraflara yakın yerlerde bildiğiniz yerler olsaydı çok daha iyi olurdu neyse sağolun genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cok kral spordur, ardeth'e mesaj sölesin sana nasıl yaparsın adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BabacumMostors said: tam tarifi olarak, minibüs caddesiüstünde göztepe benzinciden kadıköy istikametine giderken sağda kalıyor pkk saldırısına uğrayan maviçarşının taöm karşısı Saol Babacum Kiss You Galerinin Adıda Cosmo Car Benziciden Biraz İlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar