Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 allezz said: abi juventus falan olsa anlicam italya dışında yüzbinlerce taraftarı var ama fener insanlarının niye böyle bir şey yaptığını anlamıyorum. Rusya, İtalya, Almanya, Bulgaristan, Azerbaycan sanırım dünyada değiller.. Derneklere bir bak istersen nerelerde Fenerli var görürsün. Bu durumu ezecek muhabeti neden yaparki insanlar, boyle bır gun koyduk ve kutluyoruz ne var yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu şey gibi. istanbul trabzonlular derneği. yani real madrid - manchester united - juventus gibi büyük takımlar bile yapsa gülünücek bişey bence. kim yaparsa yapsın komik bişey yani. hmm bugün ne uyduralım?? evet dünya fenerbahçeliler günü!!! hadi kutluyalım!!!! OLEYOELYEOLEYELEYELE mantığı bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oh be banım açılmış lan. :D sırf tarihinden dolayı özel gün olduğu için bana saçma geliyor. gerçi bana bütün özel günler saçma geliyor ama.. yani 19.07 bahane, amaç eğlenmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar