ilattor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 var mı böyle bir oyun? yeni mmorpg ye başlamak istiyorum ve ragnarok tarzı bişey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Beta'da olan Florensia var , http://www.florensia-online.com. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 www.florensia.eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 site su an bakimda bu aksam acilacak. open betada pazartesi basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ayrıca florensia'da türkçe dil seçeneği mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ragnarok süperdi.Ama asıl güzelliği oyuncu kitlesiydi bi ara o kadar mükemmel bi oyuncu kitlesi olduki oyun zevkini x5 yptı resmen.O yıllarda oynamış biri olarak söylüyorum öyle bi oyuncu kitlesi az toplanır bi oyunda.Sonra dağılınca o topluluk ro da bitti zaten.Şimdi öyle kaliteli bi oyuncu kitlesini Eve Online'da bldum ben.Çok eğlenceli vakit geçiriyorum valla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ragnarok u euRO da 96 kasım ayında bıraktım aniden 640m zeny ve +8 +9 ekipmanım vardı bana çok uzun süre baktı o para :) neden bıraktın dersen ben RO dan çok ız götürdüm işin aslı alman hepside :) %90 ı görüştüklerimiz almandı yani. Artık insanların bana yapmadığı yoktu hem oyun içi zenginlikten hemde kızlardan kime konussam hemen gidip kötülerlerdi :) florensia mutlaka gel güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar