turkuoise Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Efendim, bir önceki bölümümüzdeki seçimlerimiz bir daha hatırlatırken bu seçimlerin getirdiği yetenekleride sıralayayım : Minmatar olduk : Minmatar Frigate ve Spaceship Command yetenekleri geldi. Brutor olduk : Small Projectile Turret ve Navigation yetenekleri geldi. Workers seçtik : Industry ve Afterburner yetenekleri geldi. Şimdi sıra eğitime geldi : Doğal olarak Military School'a gidiyoruz. Okuldaki Uzmanlık alanımızı Gunnery olarak seçersek, Electronic, Gunnery ve Targeting yetenekleri gelir. Askeri sınıfımızı ise Improved Hybrid Weapons olarak seçersek, Small Hybrid Turret ve Gunnery yeteneği alırız. Uzmanlık alanımızı ise Master Hybrid Weapon olarak seçtiğimizde Small Hybrid Turret ve Gunnery yeteneklerini alırız. Sonuç olarak adamımızın yetenekleri şu şekilde olacaktır : Minmatar Frigate 1. seviye Space Ship Command 1.seviye Small Projectile Turret 1.seviye Navigation 1.seviye Industry 1.seviye Afterburner 1.seviye Electronics 1.seviye Gunnery 3.seviye :-) Targeting 1.seviye Small Hybrid Turret 2.seviye ;) Bundan sonrası için yolumuzu birinci bölümde seçmiştik. Zırh, kalkan ve yapısal dayanıklılık üzerine çalışmalar yapacağız. Acilen 1. seviye Mechanic çalışarak yapısal dayanıklılığımızı %5 arttırıyoruz. Mechanic 1.seviye zaten zırhların dayanıklılığını arttırmak için çalışacağımız Hull Upgrades yeteneğinin ön gerekliliği. Dolayısıyla hemen ardından Hull Upgrades 1. seviye çalışıyoruz. Mechanic 2. seviyeyi çalışırken boş duracağımıza biraz maden kazalım. Zaten biz gemiyi madenle doldurup istasyona gelene kadar bu çalışma da tamamlanmış olacaktır. Madenleri boşaltıp hemen Hull Upgrades 2. seviyeyi çalışmaya başlayalım ve yine maden kazmaya gidelim. Bundan sonrası ise biraz daha zahmetli. Kalkanların gücünü arttıracak olan Shield Management yeteneği için 3. seviye Engineering bir ön gereklilik. Ama bu çalışma dahi bize her seviyede güç çıktılarında %5'lik bir artı getirecek. Ve bu böyle sürüp gidecek.[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dostum selamlar sana ben online rpg oynamak için yanıp tutuşan ama çevremde bu işi bilen kimse olmadığı için bir türlü başlayamayan birisiyim bu konularda bana yardımcı olursan çok sevinirim.hangi oyundan başlayayım bu oyunları nereden temin edebilirim hangi adreslerden yardım albilirim serverlara nasıl ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim[hline] MAVERICK THE MAGNIFICENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuoise Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: baver, 11 June 2003 11:17 tarihinde demiş ki: dostum selamlar sana ben online rpg oynamak için yanıp tutuşan ama çevremde bu işi bilen kimse olmadığı için bir türlü başlayamayan birisiyim bu konularda bana yardımcı olursan çok sevinirim.hangi oyundan başlayayım bu oyunları nereden temin edebilirim hangi adreslerden yardım albilirim serverlara nasıl ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim[hline] MAVERICK THE MAGNIFICENT Selamlar baver, Sorduğun sorunun objectif bir yanıtı yok. Bence en doğrusu tarzına ve zevkine uygun RPG oyununu kendinin bulması. Bunun için de Paticik ana sayfasında yer alan MMORPG oyunlarını incelersen çok değişik zevklere hitap eden oyunlar bulacaksın. Kimi der ki ben büyücüyüm öyle ışın kılıçları ile falan oynaşamam, kimi der ki ben uçacağım, karıncalar gibi yerlerde dolaşamam. Zevk alabileceğin türleri buradan kendin bulabilirsin veya kendini bize biraz daha tanıtırsan (okuduğun kitap türleri, seyrettiğin filmler vb.) sana daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Kolay gelsin.[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sorunuma ilgi gösterdiğin için çok teşekkür ederim.ejderha mızrağı serisine starwars dan biraz daha fazla ilgi duyuyorum heralde.yani Daoc ile başlasam daha uygun olacak gibime geliyor.bu oyunu paticikten temin edebilirim heralde. peki bu oyunların illaki orijinallerini mi almak gerekiyor.oyunları aldıktan sonra farklı serverlara nasıl bağlanıyoruz.official serverlarda oynamak zorunda değiliz yanılmıyorsam[hline] MAVERICK THE MAGNIFICENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 beta testerlik gelmisti 1 ay kadar once ama halen oyuna girme firsatim olmadi :)[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Beta bitip oyun piyasaya cikali 1.5 ay oldu.Bundan sonrada pek sansin olacagini sanmam , eger oyunu almayacaksan.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yok, zaten ho$uma gitmeyen bir tarzdi. invulon kayit ettirmisti beni.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 http://www.mpogd.com/ veya http://www.mmorpg.com/ adreslerinde halihazirda uzerinde calisilan veya yayinlanmis butun oyunlari bulabilirsin.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 turkuoise canımcım niye Minmatar :p sonradan görme yeni yeni teknoloji ele geçirmeye başlayan iğrenç görünümlü gemili ırk :D[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 carpar o minmatarlar sana görürsün :P min rulz gerci cou irkin pek bi farki yok ya[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar