Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ohoo beyler şimdiden çamur yapanlar başladı valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yav uzatma diyorum, sınav diyorum kime diyorum. alala. 3. sene falan olsa umrumda olmazdı sınav direkt giderdim. ki sınava denk gelicek mi onu da bilmiyoruz daha :D ne bu gaz. gelecem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya olm sende amma ciddiye aldın. İki elin kanda olsa kalk gel mi diyoruz :) Tabi sınavın olursa sınavına gideceksin hehe Hem senin lobin yokmu 5. sınıfsın artık abilerisin onların höt diyeceksin sınav tarihini ayarlayacaksın. Biz böyle yaptık geçen sene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 heheh öyle bişey olsa negzel olurdu da yok. ayrıca iki elim kanda olsa da gelirim. ama zonguldaktan kurtulmam lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Vodaaaan, biiiiziii diskoyaaa götüüüüüür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gelecek misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Diskosuna bakar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Eskiden para götürürdü evlendikten sonra bayrağı vodan almış belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Selam, Ben bir hanıma sorayım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hanımköylü oldun iyice tüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o nası bi laf öyle ya ahuahah bu arada patinajı seviyorum, konu illa ki sapıyor, ama bu acaip saptı. Yine de kimse şikayetçi değil. :D o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Valla burda huzur var... Bu bölüme girince ayrı bi yerdeymişim gibi hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 b5 Audi 4 1.8t soförleri biraz "light" mı oluo ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 prozzak said: b5 Audi 4 1.8t soförleri biraz "light" mı oluo ne :D Kavgada söylenmezdiiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Offf, o nasi soz.... *Olayi rahatca izleyebilecegi bi yere oturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Selam, Olabilir... O yüzden Audi quattro olan modelleri de yaptı :P *Der ve yediklerini umar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Çok ciddi bir iddiayı para iyi karşıladı. prozzak it's your turn. edit: * entel mod'a uyar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bence Para'nın karşılaması out. Üstelik hatalı servis, tekrarını istiyoruz. Prozzak 15-0 önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam, Hakemin gözüne gözlük :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Patigenekon kapsamına girmemek adına daha fazla yorum yapmayacagım :P 5 gündür şehir dışındaydım soruşturma kapsamına alınmamışımdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Kırmızı dantel ile arıyorduk seni. Intertoy'un listesine eklettik(!) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ouuuuv, Para oyunu birden döndürüp karşılaşmayı aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar