Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ee Turbo-dizel üretiyo muyuz üretmiyo muyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yalaaan... yalaaan oluuuur... Ben daha kendime fötr şapka bulamadım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Patlar muhtemelen. Emekli maaşı kuyruğuna girip kgs ödedim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hepimiz böleyiz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Selam, Ben saat 13 gibi Garfurrr İçerenköy mağazasında olacağım. Birşeyler tıkınmak için :) Gelen olursa beklerim, hem yeriz, hem sohbet ederiz. Dudullu-İç Erenköy-Tuzla güzergâhını izleyeceğim için çok fazla uzağa gelmem mümkün değil : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Selam, Kimseden ses çıkmayınca ben de müşteri ziyareti yapayım dedim, o saatte Ömerli tarafında olacağım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ah be para daha önce söleseydin millet organize olurdu negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Söylemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ya yer kararlaştırma son güne kalırsa buluşulması zaten mümkün değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ben ilk buluşmadaki kadro ve + istiyorum. Eksik olmasın mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Böyle acil buluşma tarzı değilde biraz daha planlı programlı yapalım en azından bi 1 hafta 10 gün önceden kararlaştırılmaya başlansın derim. Bakın 6 ay önceden Autoshow 2008 için sözler verildi ona göre sonra yan çizen çıkmasın. Hatta Cafein'de gelecek ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam, Neden herkes benim gün/saat/yer vermemi bekliyor :D Autoshow ne zaman? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Autoshow mu? Kim? Ne? Parameciumcum, moderatörsen ağırlığın olacak, organizasyonu sen yapacaksın, patinaj sakinlerini sen buluşturacaksın. Öyle ben gelirim yarın yok vazgeçtim müşterideyimle olmaz böyle işler. Peeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam, Ben o işe girmem :D O işi bölümümüz dahilinde Vodan yapmaktadır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Benim dışımda herkes Anadolu yakasında olduğundan benim organizasyon yapmam çok abes olur :) Geçen sefer olduğu gibi bu iş para'ya düşer. Cafein 28 Kasım - 7 Aralık arasındaymış Autoshow. Geçenlerde konuşulmuştu senide ikna etcez en kötü ihtimalle yalnız başına fuar gezersin hem boşuna gelmiş olmazsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Senin dışında herkes Anadolu yakasındaysa asıl senin organizasyonu yapman uygun ki sana uysun. Benim yerim yurdum belli, hayatımı Kozyatağı-Etiler/Hisarüstü-Kadıköy üçgeninde (Ev-hatun/okul-iş, çok sıkıcı değil mi) sürdürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam, Patinajdaki laneti kaldırdık biz. Bundan sonraki ayinler için bakire ve kutsal kâse sizden :P Autoshow bence daha uygun bir buluşma imkânı yaratıyor. Peki nerede olacak bu olay? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Valla atlar kocaeliden bende gelirim olur buluşma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Autoshow 10.10.2008 19.10.2008 TARİHLERİ arasında CNR DA OLACAK.. Autoshow fikrini ben atmıştım ortaya, 2 yılda bir yapıldıgı için daha da özel bence. Bunu kaçırmayalım arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 buna giderim ben zaten siz gelmeseniz de :D bayaadır gidemiyodum artık gitmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben yer bilmem iz bilmem Cafein Anadolu yakasında.. Hepimizin ajandasına uygun bi tarih belirliyoruz daha sonra buluşuyoruz. Doğrusu prozzak'ın verdiği tarihmiş arkadaşlar. ITF AUTOSHOW 2008 Uluslararası Otomobil Fuarı 10 - 19 Ekim Kaynak: http://www.cnrexpo.com/download/calandar_tr_printout.asp?yil=2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ekimde oluyodu hep zaten ya? eyvaah sınavlara denk gelmesin ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 cnrda olursa ben bile gelirim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben hocanla konuşurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 pasha hep CNRda oluyo zaten :D hacı uzatma senem olmasa derim ki "sınavın canı cehenneme ulan araba görecem" de uzattığım sene sınava girmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar