Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turbo-Dizel otomobil üretilmemeliydi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Ben saat 13 gibi Garfurrr İçerenköy mağazasında olacağım.
Birşeyler tıkınmak için :)

Gelen olursa beklerim, hem yeriz, hem sohbet ederiz.

Dudullu-İç Erenköy-Tuzla güzergâhını izleyeceğim için çok fazla uzağa gelmem mümkün değil :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Böyle acil buluşma tarzı değilde biraz daha planlı programlı yapalım en azından bi 1 hafta 10 gün önceden kararlaştırılmaya başlansın derim.

Bakın 6 ay önceden Autoshow 2008 için sözler verildi ona göre sonra yan çizen çıkmasın. Hatta Cafein'de gelecek ona :)
Mesaj tarihi:
Autoshow mu? Kim? Ne?

Parameciumcum, moderatörsen ağırlığın olacak, organizasyonu sen yapacaksın, patinaj sakinlerini sen buluşturacaksın. Öyle ben gelirim yarın yok vazgeçtim müşterideyimle olmaz böyle işler. Peeh!
Mesaj tarihi:
Benim dışımda herkes Anadolu yakasında olduğundan benim organizasyon yapmam çok abes olur :) Geçen sefer olduğu gibi bu iş para'ya düşer.

Cafein 28 Kasım - 7 Aralık arasındaymış Autoshow. Geçenlerde konuşulmuştu senide ikna etcez en kötü ihtimalle yalnız başına fuar gezersin hem boşuna gelmiş olmazsın :p
Mesaj tarihi:
Senin dışında herkes Anadolu yakasındaysa asıl senin organizasyonu yapman uygun ki sana uysun. Benim yerim yurdum belli, hayatımı Kozyatağı-Etiler/Hisarüstü-Kadıköy üçgeninde (Ev-hatun/okul-iş, çok sıkıcı değil mi) sürdürüyorum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Patinajdaki laneti kaldırdık biz. Bundan sonraki ayinler için bakire ve kutsal kâse sizden :P

Autoshow bence daha uygun bir buluşma imkânı yaratıyor. Peki nerede olacak bu olay?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Autoshow

10.10.2008

19.10.2008

TARİHLERİ arasında CNR DA OLACAK..

Autoshow fikrini ben atmıştım ortaya, 2 yılda bir yapıldıgı için daha da özel bence. Bunu kaçırmayalım arkadaşlar...
Mesaj tarihi:
Ben yer bilmem iz bilmem Cafein Anadolu yakasında.. Hepimizin ajandasına uygun bi tarih belirliyoruz daha sonra buluşuyoruz.

Doğrusu prozzak'ın verdiği tarihmiş arkadaşlar.

ITF AUTOSHOW 2008 Uluslararası Otomobil Fuarı 10 - 19 Ekim

Kaynak: http://www.cnrexpo.com/download/calandar_tr_printout.asp?yil=2008
  • Yeni Oluştur...