Apex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 patinaja daha sık bakmak lazım artık, moderatör içeriği genişletmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben daha buluşmaya falan gelmem bu biiir. Moderatörün böyle olduğu yerde buluşmadan Şahin K falan çıkar neme lazım bu ikii. Patinaj bölümünün her an ismi değişebilir, bu da üüüç. Evlilik yaramamış bu paramecium'a. Yengenin eli sopalı mıdır nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 paticik'in gizli ajandası ortaya çıkıo yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Selam, Bari Taksim meydanında darağacına asın da diğer modlara ibret olayım :P Yakın zamanda buluşalım, yağmur yağmadan, yaptığım pasta cilanın etkisi kaybolmadan, evdeki temizlik bitene kadar... Misâl bu cumartesi öğlen gibi :P Evet, yaptım teklifimi; bu cumartesi öğlen (işten anca o saatte çıkabilirim) buluşup iki lokma yiyelim, içelim, konuşalım. Evet mi, hayır mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet derim valla. vodan da işsiz güçsüz o da gelir. gelmezse bööledir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Selam, Cafein ve matama? Onlar gelmezse nasıldır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cafein bodoz gelmem dedi, matama da TR'de midir bilinmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 matama 3 agustosa kadar turkiyede ama cafein gelmezse gelmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben gelip sizi uzaktan izliciim. Yaz sıcağında pardesü şapka güneş gözlüğü adam görürseniz bilin ki benim (hoş şansıma cumartesi yağmurlu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sevgili karımı havalimanından alacağım sonra da bir arkadaşa gidicez. yoksa gelmek çok istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bakarıızzz.. bende prozzak gelmezse gelmem.. böyle böyle kadroyu çoğaltalım herkes bi trip koysun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 böle yalan oluruz yalnız. Buluşuyosak errrkek gibi geliyorum diyin ulen!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yalan olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Saate ve yere bakar. Ben her sabah 11'de teyzemi fizik tedaviye götürüyorum ailenin diplomalı şoförü olarak :) Birde KGS kartım bomboş bir yer belirlenecekse bugün mesai saatinden en az 1 saat öncesinde belirlenmiş olsun. Cafein piyango sana çıkmıştı da sonradan biz buluşmayı başardık haberin var mı? :) http://forum.paticik.com/read.php?31,3023454,3093929#msg-3093929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 konunun içeriğini zort diye değiştirmişsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Selam, Ortam rezervuar köpüşlerine dönmüş. Ben de Vodan kırmızı kadife pantalon giyip gelmezse gelmem :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Tamam sende yengenin Corsa'sıyla geleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Selam, Hayatta olmaz! Satıyoruz zaten :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 O Starbucks Carrefour İçerenköy'se bizim köye gelmişsiniz haberim olmamış. Cuma şu saatte daha yer saat yok ise yalan olur ben söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 orası evet. yalnız sen de amma nazlı çıktın ha, her postta yatar diyip duruyosun olmaz ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cafein yoksa köşedeki gözlüklü fötr şapkalı gazetesinde delikler olan arkadaş sen miydin o gün? Saat 4'e kadar kordinatlar verilse iyi olur. ps: para kaça satıyosunuz bizim hatuna da corsa bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şuanda hasta evde yatmaktayım fakat yrn iyileşecegimi varsayıyorum ondan gelirim heralde :) yeterki bana 110km araba kullandırmayın hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şoförü göndereyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hayır demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 uzun yıllar beklemen gerek önce bi şoförüm olmasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar