Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözüm doysun.çatlayacam!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya dün akşam doğru düzgün bişi yemeden uyuya kalmıştım.sabah kahvatı etmeden çıktım.okula gittim.kayıt işlerimle uğraştım.kayıt biter bitmez antremana girdim.3 saat sürdü.4 gibi antremanda çıktım.5'e doğru açlıktan gözüm dönmüş halde McDonald's a girdim(en yakın yemek ordaydı).takımdaki hayvanlarla beraber ikiside jumbo boy olmak üzere bi McChicken menü bide Tavuk buger menü yedim.üstüne utanmadan dondurmalı tatlı yedim.yemez olaydım.akşamdan beri acayip kötüyüm.evde oturacak yer buluyorum.naapıcağımı şaşırdım.başım falan döndü.ateş basıyo falan.kısacası yamuldum.

yardım.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Mesaj tarihi:
valla fazla yememi$in, daha fazlasini yiyenleride gordum :) bu arada en son bir arkada$imizla mc'e gittigimizde oda bole senin gibi Jumbo'lara dadanip ustune McFlurry, Dondurma ne bulursa, sonrasinda McDonalds tuvaletlerinde kendini buldu, o da guzeldi.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
abi ben de sandım 3-4 big king xxl menü falan yedin. ben normal bir akşam yemeğinde 25 adet tavuk kanadı ve yanında yarım veya 1 ekmek yiyorum
bi arkadaşımın da klasik mcdonalds menüsü var o inanılmaz:

1 süper big mac menü
1 mcchicken menü
9'lu nuggets
1 büyük milk shake
bi de extra aç ise bunların üstüne bir big mac daha ekliyo. adam 1.92 boyunda 100 kilo bi hayvancık =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
valla ben bikez kapıda kalmıştım ablam gelene kadar yemiştim.
burger kinge gitmiştim 2 hamburger sonra patates vs.çıktım 10 metre yürüdüm kebapçıya girip 2 kıymalı pide yemiştim(ki mesela bugün bütün gün 1 tane ile durdum yetiyor yani)
baktım az bir zaman kalmış bir 10 metre daha yürüyüp sucuk ekmek yemiştim.ama bayağı bir süre tok kaldıydım yani :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 19 February 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
adam 1.92 boyunda 100 kilo bi hayvancık =)

öhöeem

*!1.96 boyunda 103 kilodur*[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
abi nası fazla yememişim.1.5 litre kola 4 patates iki tanede burger yedik.zaten çalışanlar etrafımıza toplandı.siz bunun hepsini yiyebilecekmisiniz diye.bide benim gibi 15 hayvan gidince.

ayrıca sıgara kullanmıyorum.kahve içmem, uyumam lazım çok yorgunum.sabahtan beri tuvaletim gelsede gitsem diye bekliyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Mesaj tarihi:
valla fazla değil
sen fazla görmemişsin[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
Olaylar Obezler Topicine donecek :)
Kim daha çok yedi olayı. heheh[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
ra_d cığım bu halde uyursan başına gelebilecekleri düşünmek, hayal etmek bile istemiyorum...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
[edit: obezlik yarışması gibi oluyo yazmicam]
hll walla ne diyim hepinise :)
[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 19 February 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bilgisayar ba$ında durcaana dik ayakları tawana gecer ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
abi çok gördüm...

şöle anlatayım.pizza hut sınırsız pizza.
amerikan futbolu takımı, 40 kişi 25'i 100 kilo üzerinde.kişi başı 24 dilim ortalama düşüyo.
ben 26 dilim yiyerek ortalama bi değer yaptım.bide abartalar var.hesabı siz yapın.

ikinci gidişimizde adamlar bizi almadılar.

ama uzun süre açlık üzerine böle yiyince.resmen yamuldum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Mesaj tarihi:
hııı o kadarı beni bile aşar bunu şeye sormak lazım ee kime?[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
eee harbici ayılar var paticikte :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
heheha süpermiş o arkadaş[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
oha 156 kilo..
bende 70 kilo oldum diye kendime şişman diyordum :p
birinin üzerine düşse ne olur...töbe..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather
Mesaj tarihi:
Ya tabi düsününce 156kg tabiki yeterince fazlada.Bir insanoğlu mayonez gibi en beter yağ bulunduran bişiyi hiç tiksinmeden ağzına nasıl boşaltır onu anlıyamadım vala hll adama bişi diyemicem.[signature][hline]The Gelroth
Mesaj tarihi:
Margarini ısırarak yemek daha aşmış birşeyde.
Bahsettiğim adam microdalgada yaptığım hazır pizzaları dürüm gibi sarıp 3 lokmada bitiriyordu.

Pure Hayvan.[signature][hline]"Why don't just we pull the trigger and create our own end?"
  • Yeni Oluştur...