Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bi zenithi bide exodusun oynadigini biliyorum aktfi olarak ya dier arkadaslar?[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more"
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Oyunda aktif olan en az bir 20 kisi var. Ama hepsi paticiki bilmio. Ben de aktif oynuorum.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future...
Mix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hesap actirabilirsem bende oynayacam kredi karti yok :)
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Kredi kartından başka şekillerde de ödeniyor. Gir bi bak derim ben.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future...
Creel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 valla dier methodlar daha pahaliya mal oluo.. ve sanirim trde yoktur onlar.. bi arkadasinin bogazina ata senin cartini kullancam ayda 20ml elden sana vericem de bitsin olay :)[signature][hline]"Who wants to live forever?"
Zenith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 nasıl?[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben ben ben ben en aktif oyuncu benim :P cekilin[signature][hline]"Who wants to live forever?"
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 haklı :D[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future...
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 önemli olan kaç saat kaldıın deil, kaç saat kalıp şirkete ne kadar yararlı olduun....(Hemen sataşırım :P)[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Sinanın üstünde uyguladığın teknikler benim üstümde işe yaramaz.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Amarr Battleship GLORİAD Third in command of the military division... [Dreamsmiths]
Creel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 benimde altimda mega olsa saatin önemi olmazdi tabi :p nese son bi hafta cinde öldürülme/podlanma limitimi doldurdum hepsi sirket icin :P[signature][hline]"Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar