senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 3rd strike hangisi yaf ben kendim alpha3 ile takılıom, en son versiyonu mu 3rd strike? daha doğrusu en son versiyonu hangisi street fighter'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Street Fighter 3 İşte 3rd Strike dediğimiz en son versiyonu sf'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 6 tuşlu, her tuşu çalışan, joystick'i hafif atarici bulursanız gelirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kadıköydekinde takılıorum ben genelde her kadıköye gideceğim zaman bi yarım saat erken gider oraya takılırım fakat işte oranın da sf 3 te 1. Kolda MK LP MP si bozuk 2. koldada sağa çekince ve LK HP de bozukluk var(yamuluyor olabilirim)diğer oyunlardada varda tam hatırlamıorum başka atari salonuda bilmiom =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 lem bu 3rd strike nası bişi ya street fighter ile alakasız bişi ne charlie var ne dalshım var ne sagat var ne m.bison var garip garip ucubik şeyler var paso nası street fighter bu. blanka ile oynayamacaksam ne anladım ben yaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 3rd strike veya alpha 3 oynarsak ben de gelirim turnuvaya. mame32k'nın kaillera lı versiyonu var, ondan oynarız netten. öyle daha iyi olur diyorum ben. lag falan da olmuyo zaten. bildiğin offical pati turnuvası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar