Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 için ne yapmak gerekir ? Yasal bir işlemmi yapmak gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heralde yasal işlem gerek, sahtecilikle suçlanırsın yoksa yakalandığında. o soğuk damga neye yarıyo sanıyosun :D kimlik yenileme işlemlerini ben de bilmiyorum ama tam olarak, bilen varsa ona kudos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kimlik yenileme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Muhtar'dan belge alıp nufüs müdürlüğüne gidiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kimliğimi en son 16 yaşında değiştirmiştim.Babamla gitmiştim o zamanlar bi b.k anlamıyordum resmi işlerden. Aradan zaman geçti halen anlamıyorum.Bir kez daha yenilemenin sakıncası yoktur dimi ? + Kimlik yenileme için ne gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Theridone said: Muhtar'dan belge alıp nufüs müdürlüğüne gidiceksin. +1 iki de resim götürüyorsun yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 muhtara belge için 2 milyon nüfüs müdürlüğüne 2 milyon para bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 5 YTL ye patlar en fazla. Muhtarlar 2,50 aliyor. Resim de son 6 ayda çekilmiş olmalı. Çoğaltma olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 minibüsle gitgel 2.40 desen nerden baksan 6.5 milyona patlıyor..çok pahalı iş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet çok pahalı bi iş =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Aslında ben de yenileyeyim ya. Check-inde biletle beraber kimliği gösteriyosun, iş için yaptığın seyahat; "sıkı" giyinmişsin, kimlikte de saçma sapan, uykudan yeni kalkmış ve eşofman üstüyle saçlar darmadağın çıkmış bi foto + kenarları dağılmış bi kaplama. süper oluyo valla. evet evet yenileyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 CthuLhu said: minibüsle gitgel 2.40 desen nerden baksan 6.5 milyona patlıyor..çok pahalı iş (:P) Büyük şehirde yaşıyorsan en büyük yekün yol parası tutacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben istanbulda yaşıyorum,daha büyüğü olmaması lazım..gidiş 1.20 dönüş 1.20 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nereye gittiğine bağlı lam.. 1,50-1,60 falan var.. fazlası da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bugün askerlik şubesinde 7 yıllık nüfus cüzdanımla yaşadığım bir olay; Memur cüzdana bakar M: Bu sen misin? B: Evet benim Memur 5sn duraksama yaşar, sonra M: Ana adı? B: ASD Bir 5sn daha duraksama yaşar(acaba ne sorsam diye), sonra M: TC kimlik no nun ilk iki rakamını hatırlıyor musun? B: XX M: Peki geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dasaaa said: nereye gittiğine bağlı lam.. 1,50-1,60 falan var.. fazlası da vardır da her ilçede bir nüfüs müdürlüğü olduğu için 1.20 %90 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar