SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Şu anda halihazırda Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık'ta okuyorum . Açıkçası çok fazla memnun da değilim. Babam bir tanıdığının oğlunun Avusturya'ya gideceğini falan söyledi biraz da konuştuk benim gitmem üzerine değil de. Dedi işte para olarak aynı paralara denk geliyor orada okumakla burada okumak. Biraz araştırdım orada Reklamcılıkla denk sayılabilecek Basın Yayın ve İletişim Bilimleri diye bir bölüm var. Hayalimdir zaten sağlam bir Avrupa şehrinde okumak .. Neyse sizce bu olayın üstüne gideyim mi ? Ne diyorsunuz fikirleriniz vs.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 viyana ekonomide okuyan Zep vardı, ondan genel bilgi alabilirsin zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Valla bi arkadaşım var orada okuyan. Hani inanılmaz sıkıcıbir şehir bunalıma falan girmişti. Yani vidden katlanabilirsen yidir tabii ki git ama aşırı sıkıcı bir şehir Viyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gelmesi cok kolay ve ucuz. Gelenlerin %93'u geri donmus. Your call... //wish @ vienna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ayrica Avrupa'nin sikici olmayan nadir sehirlerinden biri Viyana. Yanlis bilgi verilmis yukarida. Gece hayati cok guzel, her yer surekli insan dolu, zaten ogrenci populasyonu inanilmaz fazla. //wish @ vienna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 %93 ü geri dönmüş demişin. Gözüm korktu açıkçası ama kişiliğime güveniyorum açıkçası o konuda, nerede ne yapması gerektiğini bilen biriyim yani. Ancak olağanüstü sıkıcı kötü olanaklar varsa birşey diyemem tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Avrupa'nin en iyi universitelerinden biri Viyana Universitesidir. Burada dandik okullara dunya kadar para vereceginize, gidin orada hem kaliteli okullarda okuyun hem diliniz hem de vizyonunuz genislesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Olanaklar super, cok eglenceli. Ama Turkler sevilmiyor ve egitim dili Almanca oldugundan Almanca ogrenmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben baya araştırdım orayı yurtdışı eğitim danışmanlıklarına falan gittim. Çok uygun ve cazip geldi, okuyan birisi varsa yurtdışında konuşmak isterim msnden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 master ve doktora programları hakkında bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ales'e girmek gerekiyormuş sanırım sadece onu biliyorum master veya doktora için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 valla viyanada yasayan ve viyanaya gitmis olan kimle konussam skixi sehir dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gece hayatı İstanbl'a kıyasla fiyaskoymuş, hayat 12den önce falan btiyormuş. Ne bileyim duyduklarımdan yola çıkararak uyarayım dedim sonra uyarmadı demesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ee o arkadaşınla ben de konuşabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Valla msni yok bende bi ara alırım yardım etmeyi kabul ederse. Daha çok yüzyüze görüşürüz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ee tamam o zaman ne zaman görüşüceksiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben 1-2 güne konuşurum onunla sen bana öm at arada darlayıp hatırlat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nileppezdel said: Gece hayatı İstanbl'a kıyasla fiyaskoymuş, hayat 12den önce falan btiyormuş. Ne bileyim duyduklarımdan yola çıkararak uyarayım dedim sonra uyarmadı demesin :D Gece 12 den sonra sanki disari cikip, her gun reinalarda sortielerde dagitiyormus gibi konusuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nileppezdel said: Gece hayatı İstanbl'a kıyasla fiyaskoymuş, hayat 12den önce falan btiyormuş. Ne bileyim duyduklarımdan yola çıkararak uyarayım dedim sonra uyarmadı demesin :D Yalan bu. Eglenmeyi ve nerelerde eglenecegini bilmiyordur. Istanbul'da da 12'den sonra Atakoy'de cikarsan disari sikilirsin. Oda arkadaslarim sabah 11'de geliyorlar barlardan diskolardan clublardan eve. //wish @ vienna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kadir Has Reklamcılık'ta İng. hazırlığı atladım ve geçen sene 1. sınıfı bitirdim. Viyana'ya yatay geçiş çok kolay diye duydum. Ben oradaki İletişim Basın ve Yayın'a gelirsem eğer bir sene hazırlık okurum, daha sonra sıfırdan mı başlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Evet. Ama Almanca'yi universite okuyacak kadar ogrenmeyeni gecirmiyorlar burda soyleyeyim. Yani `Wish beni gazladi, hayatimin 1 senesini yedi.` deme sonra =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 of okumaya taa viyana'ya gideceksin de 12'den sonra eğlenemiyorum diye mızmızlıcaksın memleketimden insan manzaralarıB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 deathlord wish ile konuşabilme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar