Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Viyana Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda halihazırda Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık'ta okuyorum . Açıkçası çok fazla memnun da değilim. Babam bir tanıdığının oğlunun Avusturya'ya gideceğini falan söyledi biraz da konuştuk benim gitmem üzerine değil de. Dedi işte para olarak aynı paralara denk geliyor orada okumakla burada okumak.

Biraz araştırdım orada Reklamcılıkla denk sayılabilecek Basın Yayın ve İletişim Bilimleri diye bir bölüm var. Hayalimdir zaten sağlam bir Avrupa şehrinde okumak ..

Neyse sizce bu olayın üstüne gideyim mi ? Ne diyorsunuz fikirleriniz vs.. ??
Mesaj tarihi:
Ayrica Avrupa'nin sikici olmayan nadir sehirlerinden biri Viyana. Yanlis bilgi verilmis yukarida. Gece hayati cok guzel, her yer surekli insan dolu, zaten ogrenci populasyonu inanilmaz fazla.
//wish @ vienna
Mesaj tarihi:
%93 ü geri dönmüş demişin.
Gözüm korktu açıkçası ama kişiliğime güveniyorum açıkçası o konuda, nerede ne yapması gerektiğini bilen biriyim yani.
Ancak olağanüstü sıkıcı kötü olanaklar varsa birşey diyemem tabi .
Mesaj tarihi:
Avrupa'nin en iyi universitelerinden biri Viyana Universitesidir.
Burada dandik okullara dunya kadar para vereceginize, gidin orada hem kaliteli okullarda okuyun hem diliniz hem de vizyonunuz genislesin.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Gece hayatı İstanbl'a kıyasla fiyaskoymuş, hayat 12den önce falan btiyormuş. Ne bileyim duyduklarımdan yola çıkararak uyarayım dedim sonra uyarmadı demesin :D

Gece 12 den sonra sanki disari cikip, her gun reinalarda sortielerde dagitiyormus gibi konusuyorsun.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Gece hayatı İstanbl'a kıyasla fiyaskoymuş, hayat 12den önce falan btiyormuş. Ne bileyim duyduklarımdan yola çıkararak uyarayım dedim sonra uyarmadı demesin :D

Yalan bu.
Eglenmeyi ve nerelerde eglenecegini bilmiyordur.
Istanbul'da da 12'den sonra Atakoy'de cikarsan disari sikilirsin.

Oda arkadaslarim sabah 11'de geliyorlar barlardan diskolardan clublardan eve.

//wish @ vienna
Mesaj tarihi:
Kadir Has Reklamcılık'ta İng. hazırlığı atladım ve geçen sene 1. sınıfı bitirdim. Viyana'ya yatay geçiş çok kolay diye duydum.
Ben oradaki İletişim Basın ve Yayın'a gelirsem eğer bir sene hazırlık okurum, daha sonra sıfırdan mı başlarım ?
  • Yeni Oluştur...