Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bana yüzükteki yazının siyah fon üstünde duran bi fotosu gerekiyor. bide yazı yuvarlak biçimde olcak. şunun siyah fon üstündeki hali. bi yardımcı olun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bişey degil 2 ayrı versiyon yaptım hangisini begenirsen güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 1. güzel iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2. resim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 rencide oldum yerin dibindeyim, nefes alamıyorum. ama hala ihtiyacım var. yani: 0+0 = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 chozwbyqpEtf üffnnhqnqqvrPöE qn3cewqqnmqnqoEuq qm3tuquqmqlE al, yazı bu fotoşopta döndertirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xenocide said: 0+0 = 0 sıfıra sıfır elde var sıfır ne kadar garip bir süzcük gurubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ps bööle yapılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mr hand saol. sayfayı aşağı doğru scrollarken o siyahlıktan geçiyodu tam. ekranda 1-2 kir olduğunu farkettim. sildim, geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/THEHORROR.jpg ardından ciddi ciddi siyahlatacaktım da gerek kalmadı, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mr_Hand said: ps bööle yapılır :D çok teşekkür. bu foto üstünden siyahlaştırdıysan nası yaptıını merak etmekteyim :D uğraştım bende ama temiz bişey elde edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 magic bilmemne tool ile yazıları c/p yapmış sanırım. yani üşenmesem ben o şekilde denicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 önce güzel bi müzik seçilir. sora ps açılır... sora bu saçmalık pste açılır. sonra channels'dan resimde kesilecek yerlerde en fazla kontrastı olan channel bulunur ve seçilir. bu channel duplicate edilir. sora monokrom görünen red copy channel'ımızda kontrast ve brightness ayarları ile oynanarak (aslında levels falan da olur) tam siyah-beyaz bi resim elde edilir. sonra tam siyah beyaz bi resim elde edince rgb channelına tıklanarak herşey seçilir ve layers tabına geçilir. layers tabına geçtikten sonra arada çaktırmadan yeni bi layer da oluşturup, menüden select>load selection tıklanır. load selection dedikten sora çıkan diyalog kutusunda kopyaladığımız ve kontrastını abarttığımız channel'ı seçiyoruz. Böylece ortadaki yazıyı mükemmel şekilde seçmiş oluyoruz. Bu adımdan sonra herhangi bi selection tool ile sağ klik yapıp select inverse diyoruz, ve mükemmel şekilde seçtiğimiz yazının tam tersini seçiyoruz. bu arada yeni layerımızdayız, bucket tool ile basıyoruz siyahı. sora nası seyv etmek istiosan seyv ediyosun işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 O_o (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tutorialsa da attım aynı postu ararsan bi daha böle saçma bi topic ismini hatırlamayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 başlığa ne yazimki ama "yüzüklerin efendisindeki yüzükte yazan yazının yuvarlak halinin arka planı siyah olan hali lazım!" yazamazdım heralda garbıç olduundanda sorun teşkil etmez diye düşündüm rahatsızlık verdiyse Terminating myself in: 3 2 1.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ayrıca herşey şu saçmalık içindi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 o ortadaki göz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Sauron'un gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bak üşenmeyip yardım eden, forumda tarzını da yapıo. mr. hand in teraziye tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 emeğe saygı +rep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xenocide said: ayrıca herşey şu saçmalık içindi: auhahuauha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 of bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bobilere koymus arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar