Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bana yüzükteki yazının siyah fon üstünde duran bi fotosu gerekiyor. bide yazı yuvarlak biçimde olcak. şunun siyah fon üstündeki hali. bi yardımcı olun ya.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bişey degil 2 ayrı versiyon yaptım hangisini begenirsen güle güle kullan
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 rencide oldum yerin dibindeyim, nefes alamıyorum. ama hala ihtiyacım var. yani: 0+0 = 0
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 chozwbyqpEtf üffnnhqnqqvrPöE qn3cewqqnmqnqoEuq qm3tuquqmqlE al, yazı bu fotoşopta döndertirsin.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xenocide said: 0+0 = 0 sıfıra sıfır elde var sıfır ne kadar garip bir süzcük gurubu
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mr hand saol. sayfayı aşağı doğru scrollarken o siyahlıktan geçiyodu tam. ekranda 1-2 kir olduğunu farkettim. sildim, geçti..
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/THEHORROR.jpg ardından ciddi ciddi siyahlatacaktım da gerek kalmadı, tüh.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mr_Hand said: ps bööle yapılır :D çok teşekkür. bu foto üstünden siyahlaştırdıysan nası yaptıını merak etmekteyim :D uğraştım bende ama temiz bişey elde edemedim.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 magic bilmemne tool ile yazıları c/p yapmış sanırım. yani üşenmesem ben o şekilde denicektim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 önce güzel bi müzik seçilir. sora ps açılır... sora bu saçmalık pste açılır. sonra channels'dan resimde kesilecek yerlerde en fazla kontrastı olan channel bulunur ve seçilir. bu channel duplicate edilir. sora monokrom görünen red copy channel'ımızda kontrast ve brightness ayarları ile oynanarak (aslında levels falan da olur) tam siyah-beyaz bi resim elde edilir. sonra tam siyah beyaz bi resim elde edince rgb channelına tıklanarak herşey seçilir ve layers tabına geçilir. layers tabına geçtikten sonra arada çaktırmadan yeni bi layer da oluşturup, menüden select>load selection tıklanır. load selection dedikten sora çıkan diyalog kutusunda kopyaladığımız ve kontrastını abarttığımız channel'ı seçiyoruz. Böylece ortadaki yazıyı mükemmel şekilde seçmiş oluyoruz. Bu adımdan sonra herhangi bi selection tool ile sağ klik yapıp select inverse diyoruz, ve mükemmel şekilde seçtiğimiz yazının tam tersini seçiyoruz. bu arada yeni layerımızdayız, bucket tool ile basıyoruz siyahı. sora nası seyv etmek istiosan seyv ediyosun işte...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tutorialsa da attım aynı postu ararsan bi daha böle saçma bi topic ismini hatırlamayabilirsin :)
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 başlığa ne yazimki ama "yüzüklerin efendisindeki yüzükte yazan yazının yuvarlak halinin arka planı siyah olan hali lazım!" yazamazdım heralda garbıç olduundanda sorun teşkil etmez diye düşündüm rahatsızlık verdiyse Terminating myself in: 3 2 1....
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ayrıca herşey şu saçmalık içindi:
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bak üşenmeyip yardım eden, forumda tarzını da yapıo. mr. hand in teraziye tık.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xenocide said: ayrıca herşey şu saçmalık içindi: auhahuauha :)
Öne çıkan mesajlar