Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hayır bunu o videoyu koymak için açmadım. İstisnasız hergün yan apartmanda oynamak için dışarıya çıkan bi çocuk 20 dakika boyunca anneeee annneeeee anneeeeee anneanneeeeee babanneeeeee annneeeeee! diye çığırmakta. genelde benim uyku saatime denk geliyor zaten (15.00-15.30) manyakmı lan bunlar. iddia ediyorum her türk çocuğu aslında bir stewie'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Of evet ya bizim eski evde öyleydi iki tane velet bahçede oynuyo. anneee anneeee anneeeee anneeeeeee bi susun lan of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 her türk çocugu o kadar zeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bi de duyuramıyolar. Aynı anda yapıyolar güç birleştirip. "Biiir ikii üüüç ANNEEEEEEEEE!" şeklinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 annelerde bi garip. onlarda direk Louis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şaka maka ben de yapıyodum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3410237 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 arama kurtarma ekibi iş başında. ayrıca o emine abla. ben Anne diye bağıranlardan bahsediyorum aynı kategoriye koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Anne de içeri sütçü mü almıştır nedir hiç duymaz bütün mahaallenin kulakları öpülürken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ahahahhasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 onların babası benim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bizim sokakta da var 1 tane balkondan terlikle het şat yapmamak için zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xenocide said: arama kurtarma ekibi iş başında. ayrıca o emine abla. ben Anne diye bağıranlardan bahsediyorum aynı kategoriye koymayın. sonucta ortada bi bagırma ve devamında baş agrısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ama bünyede yarattığı etki aynı değil yanılıyorsun. Emine abla'daki arkadaş Emine abla'ya asılma hissiyatına kapılmış mesela. Ama ben çocuğun annesiyle ilgili aynı şeyi düşünmüyorum. demekki aynı kefeye koymamalıymışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 belki öz ablasıdır ne asılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bizim de üst çaprazın çocukları balkonda oynuyolar sürekli. onlar zaten ciyak ciyak bi de üstüne kadın bağrıyo AĞZINIZA... falan diye sonra da çocuklar susmayınca kocasına gidip ya meğmeeğğt:( diyo hergün bu senaryoyu yaşıyorum..camdan müzik yayını yapınca susuyolar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu arada emine abla'yı açanın sen olduğunu daha yeni farkediyorum. ne öz ablası gelip emine ablanı mıncıklıcam. edik:mıncıklayasım geldi kız süpermiş insan öz ablasına bunu dermi aboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar