Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 auctioneer in yeni versiyonu süper olmuş bence. bi item ı arattıgın an önceki scanlerle karşılaştırıp % olarak aşağıda mı yukarıda mı kalıo söylüo ayrıca item dizilimini sadece "min buyout max buyout" olarak değil bir sürü şekilde yapabiliosun. alışması zaman alıo gerçi daha detaylı olduğu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hiç Auctioneer kullanmadım bugüne kadar ama hep yığınla goldum oldu harcayamadığım. Gereksiz buluyorum ben o addonu, çok kasmak gerekmiyor zaten Auction House'ta para yapmak için, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 valla ah kasmamışsın demek ki. bende kasmıorum gerçi ama ah da her gün düzenli scan yapan, hangi mal hangi dönemde ucuz ne kadar pahalıya satılabilir bunun çetelesini tutan arızalı insanlar var onlar için bu daha çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar