Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün hastanedeydim.


Eternalus

Öne çıkan mesajlar

en son bi yıl önce gitmiştim. bana
2 yıl önce skolyoz, yani önden ve arkadan bakıldığında omurganın yılan gibin kıvrılması demişlerdi.
1 yıl önce gittiğim yerde, skolyozun yanına bir de ankilozan spondilit demişlerdi. ahmet mete ışıkaranın ve suna pekuysalın hastalığı. ne şekilde durursan, omurga bigün o halde kaynıyo. suna pekuysal gibi 2 kat olan da var, dik durup kaynamış olan da var. günde altı yane hap yutuyorum bi yıldır, egzersizler yapıyoruz ankilozan spondilit ve skolyoz için.
bugün gittim. ankilozan spondilit tanımın hatalı olabileceğini söylediler. tükenmez kalemle sırtıma bişeyler çizdiler. göğüs çapımı ölçtüler vs. bi film istediler. bi kan tahlili istediler.
skolyozumun da aslında Scheuermann Kifozu olduğunu söylediler. rontgen üzerinde geometri sorusu gibi bişeyler çizip ölçtüler. o da, aslında dikey düzlemde omurganın yılan çizmesi yerine, meğersem omurganın spiral olmasıymış. be yandan beni hafif öne bükerken, bi yandan da yatayla spiral yapıyor imiş. salı günü mr çektiricem. bugün kan verdim, 2 röntgen çektirdim. bi de içinde dönen silindir olan mr özentisi bi alette, pantolon dizlere kada sıyrılmış halde bişeyler çektirdim. havlu örtüyolar, pantolonunuzu indirin lütfen diyolar sen uzanırken. "yeri değil nurse hanım, burası ciddi bir müessesedir" diycekken tam çıkıp gidiyo falan. baskırım mavi desenli.

kalp sorunlarım da vardı küçükken, bisürü bela. çocuk yapmamayı düşünüyordum kusurlu genlerimi sürdürmemek adına. i <3 darwin. ama bugün fazladan bir omurum olduğunu da öğrendim. ayrıca ankilozan spondilit de değilmişim, evrimsel süreçte yerim iyi. yapıcam çocuk. gerçi her türlü aktarmak lazım ya genleri, yani dünya neyle helak olacak belli değil, nükleer ya da konvansiyonel savaş, bi enerji kaynağının tükenmesiylen ordu gerilla hareketleri çatışması mı olur, kimin hayatta kalacağı belli olmaz. bak bugün çernobil civarında yaşayan adam bile var. kimin daha dayanıklı olacağı belli mi. yok hafız, yapıyorum çocuk.
-HANIIIIM! gel buraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ben de korkuyorum ondan ya. Sırf o yüzden evimdeki laptop ve bilgisayarı satıcam, bi iphone alıp onunla giricem paticiğe.

Özellikle laptopta çok fena oluyor, saçmasapan pozisyonlarda kullanıyorum aman 5 dk sonra kalkıcam zaten diye bi oturuyorum olmuş 1.5 saat bel kemik falan kalmamış yamulmuş hepsi.

bi de Neden garbıça açtın hocam konuyu.$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...