Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Closed Beta Schedule Update said: Thank you for taking part in the second round of Atlantica Online’s closed beta. It has been quite an enlightening experience for us here on the Atlantica Team; we truly appreciate all your feedback. Now we would like to inform you that the second round of the closed beta will end on Aug. 18 at approximately 10 p.m. Pacific Daylight Saving Time (PDT). Then, shortly afterward, a third round of the closed beta will commence. And when that third round begins, all your work from the second round will be right there with you - there will be no wipe at the end of the second phase. This third round will allow us to continue to work to improve the game, and when that phase comes to a close, we will need to make determinations to see how we proceed into the next stage of Atlantica. Thank you again for playing Atlantica. Please return to the Atlantica website often for further updates on the next round of the closed beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hmm 3.cb ye geçiliyormuş normal wipe olmaması, open ya da oyun çıkışında gelecek o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 patch gelmiş oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Guild oluşumu var mı?? Timur LvL 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yeni kurduğum henüz 4 üye alabilen bir guildim var. Katılmak isterseniz beklerim. Oyundaki nickim: Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben baya geniş bir guild deyim, bekleme listemiz falan var, cb3 te kendi bölgemizi almayı düşünüyoruz, Lizbon büyük ihtimal. İrtibata geçerseniz benimle yer guild lvl. açıldıkça birşeyler yapmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ya burdaki yazıları görünce dedimki sonunda buldum aradığım oyunu hiç bişeyini araştırmadan indirdim kurdum cb ye üye oldum vs. oyuna girdim bide ne göreyim. şahsım adına konuşuyorum; ne kadar dandik bir oyundur o öyle web based bir oyun gibi. grafikler kötü yaratık kesmesi bile bi oyunun bu kadar dandikmi olur ya :) ben bir tane yaratığa tıklıcam bi yere ışınlanıcam orada bakıcamki ben aslında 6 tane yaratığa tıklamışım başlıcam vurmaya. 1 kere ben vuracam sonra diğer adamlarım sırayla döncekler. dön baba dönelim :) yani gerçekçiliği olan bişey yok. knight a kötü derdim, ki halen derim ama bu ve bunun gibi oyunların yanında aşmış bir oyun o bile. Allah oynayanların yardımcısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Vivendi said: Ya burdaki yazıları görünce dedimki sonunda buldum aradığım oyunu hiç bişeyini araştırmadan indirdim kurdum cb ye üye oldum vs. oyuna girdim bide ne göreyim. şahsım adına konuşuyorum; ne kadar dandik bir oyundur o öyle web based bir oyun gibi. grafikler kötü yaratık kesmesi bile bi oyunun bu kadar dandikmi olur ya :) ben bir tane yaratığa tıklıcam bi yere ışınlanıcam orada bakıcamki ben aslında 6 tane yaratığa tıklamışım başlıcam vurmaya. 1 kere ben vuracam sonra diğer adamlarım sırayla döncekler. dön baba dönelim :) yani gerçekçiliği olan bişey yok. knight a kötü derdim, ki halen derim ama bu ve bunun gibi oyunların yanında aşmış bir oyun o bile. Allah oynayanların yardımcısı olsun :) sen ne biçim mal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hehe bu oyunu herkez anlamaz :) Vivendi said: Ya burdaki yazıları görünce dedimki sonunda buldum aradığım oyunu hiç bişeyini araştırmadan indirdim kurdum cb ye üye oldum vs. oyuna girdim bide ne göreyim. şahsım adına konuşuyorum; ne kadar dandik bir oyundur o öyle web based bir oyun gibi. grafikler kötü yaratık kesmesi bile bi oyunun bu kadar dandikmi olur ya :) ben bir tane yaratığa tıklıcam bi yere ışınlanıcam orada bakıcamki ben aslında 6 tane yaratığa tıklamışım başlıcam vurmaya. 1 kere ben vuracam sonra diğer adamlarım sırayla döncekler. dön baba dönelim :) yani gerçekçiliği olan bişey yok. knight a kötü derdim, ki halen derim ama bu ve bunun gibi oyunların yanında aşmış bir oyun o bile. Allah oynayanların yardımcısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aradığım oyunu buldum diyip knight la nasıl kıyasladın onu çözemedim ben. Heralde aradığın oyunu yanlış anlamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 KillerLord said: hehe bu oyunu herkez anlamaz :) Vivendi said: Ya burdaki yazıları görünce dedimki sonunda buldum aradığım oyunu hiç bişeyini araştırmadan indirdim kurdum cb ye üye oldum vs. oyuna girdim bide ne göreyim. şahsım adına konuşuyorum; ne kadar dandik bir oyundur o öyle web based bir oyun gibi. grafikler kötü yaratık kesmesi bile bi oyunun bu kadar dandikmi olur ya :) ben bir tane yaratığa tıklıcam bi yere ışınlanıcam orada bakıcamki ben aslında 6 tane yaratığa tıklamışım başlıcam vurmaya. 1 kere ben vuracam sonra diğer adamlarım sırayla döncekler. dön baba dönelim :) yani gerçekçiliği olan bişey yok. knight a kötü derdim, ki halen derim ama bu ve bunun gibi oyunların yanında aşmış bir oyun o bile. Allah oynayanların yardımcısı olsun :) hehe doğru söylüyorsun dostum hele bu troll hiç anlamas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sizin oyun dediğiniz buysa eğer sizler super mario' dan başka oyun oynamamışsınız o zaman. örn. yaratık kesen insanların tepesinde kılıç işareti olcak hemde ışın kılıcı. bi insanın ve yaratığın kafasının üstünde ışın kılıcı varsa eğer o ikisi dövüşüyo demek oluyo. Mal mal birbirlerine bakıyolar aslında onu görüyosun sen. ama onların ruhları başka bi mekana ışınlanmış orda vuruşuyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Vivendi said: sizin oyun dediğiniz buysa eğer sizler super mario' dan başka oyun oynamamışsınız o zaman. örn. yaratık kesen insanların tepesinde kılıç işareti olcak hemde ışın kılıcı. bi insanın ve yaratığın kafasının üstünde ışın kılıcı varsa eğer o ikisi dövüşüyo demek oluyo. Mal mal birbirlerine bakıyolar aslında onu görüyosun sen. ama onların ruhları başka bi mekana ışınlanmış orda vuruşuyolar :D bi bok anlamadım. neyden bahsediyorsun lanet zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Vivendi oyun hakkındaki görüşlerini paylaştığın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Nwalka said: Vivendi oyun hakkındaki görüşlerini paylaştığın için teşekkürler. yanlış anlaşılma kaygısıyla düşülen küçük bir not: vivendi_color ile vivendi arasında bir fark var oda nick sahiplerinin değişik dünyalarda yaşayan iki tavşan olduklarıdır. kamuoyuna saygıyla duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 rica ederim, ne demek. amacımız insanları bilgilendirmek. Bu dandirik oyunu indirmeye çalışarak 4 kotalarının yarısını heba etmelerini engellemek. Herkes bizim gibi sinirsiz nete sahip olamıyor. Sen söyle bakayım çok mu sevdin bu oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 are you talking to me? (bağa mı didin? bağa?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Vivendi_Color said: are you talking to me? (bağa mı didin? bağa?) nwotka ya dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahah yoruma bak..nayt onlayn oynamaya devamm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oynayamıyorsun o senin beceriksizliğin. turn-based strategy oynamadiğin belli oluyor.daha fazla konuşma, sora heroes a falan laf atıcan olan olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bu arkadaş bir kere şizofren, sonra iq su 90-, sonra işi gücü yok, sonra bide ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bu arada auto move sırasında bir mob önünden geçer ise..Direk combo başlıyor... Edit: Ama aynı coordinatta mı olması getekiyor mobun onu çözemedim..Belki de agro alınıyordur. Sizde bir dikkat edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kavga etmeyelim sinirlendirmeyelim birbimirizi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 FesTivaL said: Bu arada auto move sırasında bir mob önünden geçer ise..Direk combo başlıyor... Edit: Ama aynı coordinatta mı olması getekiyor mobun onu çözemedim..Belki de agro alınıyordur. Sizde bir dikkat edin :( Bazen mouse dokunmazsan quest yerine kadar sorunsuz gidiyor, bazen agresif mob lar yakınından (üstünden) geçince otomatik giriyor, en iyi yol mob yakınlarında manuel kontrol etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar